Foto bij day 1.

dyenna POV

(over een tijdje krijgen jullie de foto van dyenna te zien, ik ben nog bezig met zoeken naar fotos sorry c: )

mn moeder stopt voor de deuren van het vliegveld en ik stap uit de auto. ik loop naar de achterkant van de auto en haal mn koffers eruit. mn moeder geeft me nog een kus op mn wang en we zeggen gedag. ik glimlach nog even naar haar en ik loop dan naar binnen.
ik zie mn klas staan en loop naar hun toe. na een half uur gepraat over wat er allemaal gaat gebeuren gaat mn mentor onze kaartjes scannen. als dat is gebeurd lopen we naar de gang die leid naar het vliegtuig. snel lopen we met zn allen door en we lopen het vliegtuig in. ik laat me op een stoel vallen en er komen twee vriendinnen van me naast me zitten.
na een kwartiertje horen we een piepje en er word omgeroepen dat het vliegtuig gaat stijgen. ik klik mn gordel vast en het vliegtuig gaat vliegen.
ik klik mn gordel weer los. mn vriendinnen en ik zitten druk te praten over wat we allemaal zouden gaan doen. we hadden ook van onze mentor gehoord dat er een verassing was. er waren wel wat geruchten over wat het zou kunnen zijn maar niemand wist het zeker. in ieder geval iedereen had er zin in.
na een hele lange tijd erna horen we hetzelfde piepje dat we onze gordels weer vast moeten maken, we gaan landen. gehoorzaam doen we wat we moeten doen.
het vliegtuig land veilig op het vliegveld.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen