Foto bij ||Feeling 13

Multitude
Justin Bieber
Shanna miller

Justin Bieber
"Je bent zo'n sukkel," grinnikte Shanna terwijl ze tegen me aan kwam liggen. We lagen samen in bed, het was nog vroeg. Ik had een interview vandaag en ik wilde dat Shanna met me meeging. We waren nog nooit echt 'samen' gezien, niet sinds het concert en ik was er moe van om onze relatie te verstoppen. Ik wilde aan haar vragen of ze er klaar voor was, maar ik was bang voor haar reactie. "Shanna? Wil je met me mee vandaag? We kunnen na het interview samen gaan lunchen als je dat wilt," ik gooide het er in een keer uit en Shanna keek me aan. "Ik ben er moe van om dingen te verstoppen, mensen zullen aan me vragen wie het meisje backstage is," volgde ik. "Negeer de vragen over mij Justin, ik wil niet mee," zei Shanna. "Alsjeblieft?" Ik trok een pruillipje, ik wist dat ze hier niet tegen kon. "Oke dan, voor deze ene keer." Ik sprong uit bed en ging gelijk de badkamer in om mezelf klaar te maken. "Schiet op, we gaan zo weg!" Riep ik nog vanuit de badkamer.

Shanna Miller
Ik liep naar de logeerkamer waar nu al m'n spullen lagen en zocht naar iets om aan te trekken. Uiteindelijk pakte ik een donker blauw shirtje en een lichte skinny jeans. Nadat ik was omgekleed liep ik naar de badkamer om mijn haar te stijlen. Nadat ik helemaal klaar was liep ik naar beneden
en zag dat Justin en Pattie aan de keukentafel zaten te ontbijten. Kenny, Justin's bodyguard, zat in de woonkamer tv te kijken. "Oke, ik ben klaar," zei ik terwijl ik op een van de barkrukken ging zitten en wat door mijn mobiel scrolde. Ga je niet eten, Shan?" Vroeg Pattie. "Nee, ik en Justin gaan straks lunchen en ik heb nog niet zoveel honger," lachte ik naar haar. Justin had me voorgesteld aan Kenny die i heel even had gesproken bij het concert en met zijn drieën vertrokken we. We waren bij het gebouw aangekomen en ik had iedereen backstage ontmoet. Het was een interview voor de Chelsea Lately Show dus het zal een rustig interview worden. Ik had Chelsea net ontmoet en ze was heel aardig, wat grapjes hier en daar. Justin liep naar buiten en ik keek van achter naar wat er opgenomen werd. Het interview verliep goed totdat ze over mij begon te praten. We hadden haar verteld om dat niet te doen maar ze deed het toch.

Chelsea: Dus, dat meisje backstage, is dat je vriendin?
Justin: Nee, ze is gewoon een vriendin.
Chelsea: Niet liegen, Mr. Bieber. We hebben jullie al een paar keer backstage zien zoenen, ze is een leuk meisje. Ik wens jullie het beste toe.
Justin: Dankje, denk ik.

En met dat was het interview klaar. Justin kwam terug naar achter gelopen en samen met Kenny en Pattie gingen we lunchen. Ik hoopte niet dat we te veel aandacht kregen, maar dat was bijna onmogelijk. Deze jongen was overal bekend.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen