Foto bij 080.2 Charlie McFly

Helleeuww
Ik wilde ekkes melden dat ik dus alweer met een ander verhaal begonnen ben. Ik ben daar al mee begonnen zodat het wat makkelijker was om Charlie los te laten. Klinkt heel stom hea:$, maar ik ben gehecht geraakt aan haar en aan de rest natuurlijk.
Dus voor de gene die het graag willen lezen dacht ik: ik zet het er ekkes bij. Normaal gesproken begin in nadat dit verhaal geëindigd is, maar als ik al veel abo's daar heb begin ik eerder:).

Dit stukje krijg je trouwens (medemogelijk gemaakt xD (altijd al willen zeggen:))) door Laurennhx omdat haar moeder, zijzelf en ik alledrie rond dezelfde tijd jarig zijn:). (Krijg ik nu wel m'n cakeje (grapje xD Ik heb zelf :) (maar ik hou echt van cake :P)))

Xx Curlyy

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • VickyNorris

    Ik ben erachter gekomen dat we baat soldaat van oranje gaan wat mn ouders super geheim hebben gehouden maar ik was slim genoeg erachter te komen :) mag ik beloond worden met een stukje ? En ik zal kijken of het cakeje door de brievenbus past , dus wat is je adres ? :p

    1 decennium geleden
  • biancadokkum

    Super geschreven (H)!!

    1 decennium geleden
  • xLove1Dxx

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Damare

    O nee.. nu moeten we allemaal wel kudo-en na 12 uur om te weten wie er belt(:

    1 decennium geleden
  • Niallene

    Snel verder! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen