Foto bij 9

next :)
xxx

je sprong van boom tot boom terwijl je de rest in de gaten hield en in jezelf zat te denken hoe saai het wel niet was om gewoon van boom tot boom te hoppen als een eekhoorn. wanneer je een flits zag stopte je en maakte je jezelf klaar om aan te vallen moest het nodig zijn. al snel werd je team aangevallen door verschillende ninja's. sasuke had er al 1 neergehaald en naruto leek verstijfd van angst. toen je zag dat een van de ninja's hem wou aanvallen sprong je uit de boom en stak je kunai recht in de vijand zen hart. wanneer het gevecht over was haalde je de kunai uit het levenloze lichaam. 'mischien had je hem niet in zijn hart moeten steken.' zei kakashi streng. je haalde je schouders op. 'sorry sensei, het was een reflex om op zijn hart te richten, waarom weet ik ook niet.' antwoord je simpel. kakashi kijkt je onderzoekend aan maar loopt dan verder, pratend met die dronkaard over hoe deze missie niet onder een C-rank hoorde enz. 'kumi.' je kijkt om. 'bedankt.' fluisterd naruto beschaamd. je kijkt hem koud aan en loopt dan verder.

-naruto pov-

beschaamd kijk je naar de grond. het was al erg genoeg dat sasuke je uitlachte omdat je te bang was om iets te doen, maar hoe kumi naar je gekeken had deed echt pijn. nu je er over nadacht... sinds wanneer waren kumi haar ogen paarsachtig. je gaat naast kumi lopen en kijkt haar onderzoekend aan. 'waar kijk je naar?' vraagt ze grof terwijl ze ja aankijkt. geschrokken blijf je staan, 1 van haar ogen was helder paars terwijl de ander nog iets blauw had. je slikt uit angst.' 'kumi kalmeer jezelf, niets is gebeurd.' zegt kakashi plots streng terwijl hij naar kumi kijkt. je ziet dat ze haar vuisten balt maar al snel ontspant ze zich weer. je kijkt haar verdrietig aan tot ze je weer aankijkt. 'sorry naruto, ik had zo niet moeten reageren' zegt ze terwijl ze je vriendelijk aankijkt. je knikt, je bent te verbaasd om iets te zeggen, haar ogen zijn terug felblauw. je snapt het niet, hoe kan het dat haar ogen van kleur veranderen. de hele tijd loop je wat achterop te denken tot je plots iets beseft

-flashback-

je loopt verdrietig door de straten van konoha, je was net ineengeslagen door een man. waarom weet je niet, hij riep iets en begon plots op je te slagen. je blijft naar de grond staren tot je veel stemmen hoort. als je opkijkt zie je een groep mensen rond iemand staan, je wurmt je erdoor om te zien wat er gebeurd. 'is dat niet dat meisje?' je kijkt naar het midden en ziet een meisje kwaad staan kijken naar een volwassen vrouw. 'jij hebt mijn man vermoord!' roept de vrouw histerisch. 'ik ken je man niet eens, hoe kan ik hem vermoord hebben?!' roept het meisje kwaad terug. plots grijpt ze naar haar oog en loopt de groep uit. uit nieuwschierigheid volg je haar. als ze in het bos is begint ze te gillen, haar haren worden zwart en ze lijkt klauwen te krijgen. verbaasd kijk je naar de transformatir die ze ondergaat. dan begint ze plots alles kapot te slagen, elke boom in haar buurt moet er aan geloven. wanneer ze de meeste bomen omvergeslagen heeft gilt ze nog een keer en valt ze flauw, haar haren worden terug blond en haar nagels worden weer korter. je loopt naar haar toe en kijkt haar nieuwschierig aan. 'wie ben je?' vroeg je jezelf luidop af.

-heden-

je word uit je gedachten gerukt omdat je tegen sasuke aanliep. 'kijk waar je loopt sukkel.' zegt hij kwaad. je kijkt hem even kwaad aan maar merkt dan een boot op. 'kom op stap in.' zegt kumi tegen je. je knikt en stapt voorzichtig in de boot.
de hele reis naar de man zijn dorp zit je kumi aan te staren. kon zij dat meisje zijn? vraag je jezelf af. je beeld je het gezicht van het meisje in en kijkt dan naar kumi. je slikt als je beseft dat zij dat meisje is, maar op hetzelfde moment ben je ook blij om te weten dat jij niet de enige was met een jeugd waar iedereen je aankijkt alsof je een pest bent.

--kumi pov--

je merkt dat naruto je zit aan te staren maar besluit er niet op te reageren. je bent met je ketting aan het spelen. je wist niet hoe je eraan kwam, je had deze ketting al je hele leven. je bekijkt hem is goed, het was een zilveren wolvenhoofd met 2 blauwe kristallen op de plek waar de ogen moesten zijn. met een zucht laat je de ketting zakken. wanneer jullie in het dorp aankomen willen jullie naar het huis van die dronkaard gaan maar worden jullie tegengehouden door ene zabuza. je kijkt hem verveeld aan. 'blijf bij tazuna!' roept kakashi. jullie gaan allemaal rond tazuna staan. je kijkt hoe kakashi met zabuza vecht maar uiteindelijk verliest. 'naruto, sasuke! help kakashi wij blijven bij tazuna voor het geval dat!' roep je. na een heel gedoe hebben jullie zabuza tog verslagen en lopen jullie naar het huis van tazuna, nou ja, jij en naruto dragen kakashi. wanneer jullie aankomen krijgen jullie eten. dankbaar begin je eraan.
de volgende morgend neemt kakashi jullie mee naar het bos en legt jullie uit dat je in een boom moet klimmen, vreemd genoeg komt zijn uitleg je bekent voor. als je gaat proberen ben je meteen aan de top, als je naar de rest kijkt zie je dat alleen sakura er ook in geslaagd is om in de boom te geraken. de volgende dagen moeten jij en sakura helpen met de brug terwijl sasuke en naruto verder moeten trainen.

na een week daar te zijn hebben naruto en sasuke het in een boom klimmen zonder handen ook al onder de knie. je bent samen met je team op de brug , enkel naruto is er niet. terwijl er plots dikke mist op komt, verdomme denk je kwaad. 'kakashi sensei...' vraag je terwijl je hem vragend aankijkt. hij knikt en doet het teken dat je stil moet zijn. na dat zabuza een hele uitleg heeft gedaan besluit kakashi dat sasuke mag vechten waar jij enorm van baalt. je kijkt vol spanning naar het gevecht tussen sasuke en haku terwijl je een kunai in je hand hebt klaar om in te grijpen moest het nodig zijn. net als je sasuke wilt gaan helpen komt naruto met veel show tevoorschijn. baka denk je geïriteerd. je hoort naruto een paar dingen zeggen, alleen dringen ze niet door je bent te hard op het gevecht gefocusd. je lacht, eiegnlijk is dit perfect, als naruto van buiten kan aanvallen en sasuke vanbinnen kan ze geen kant meer. je kijkt lachend naar sasuke maar je lach verdwijnd meteen als je naruto in de cirkel ziet staan met sasuke. je zucht en kijkt kakashi droog aan, hij kijkt je aan met dezelfde blik. 'ik hoopte echt dat jij hem mischien wat meer kon bijbrengen.' zucht hij. 'WAAT jij bent de sensei hier!' roep je met een anime vein op je hoofd. meteen begint kakashi tegen te pruttelen. wanneer je de kans ziet snel je naar naruto en sasuke om hen te helpen. 'fire style: dragon breath!' roep je, meteen komt er vuur in de vorm van een draak uit je mond. hij wikkelt zich rond de spiegels. je grijnst wanneer de spiegels smelten. 'maar hoe? mijn spiegels kunnen tegen vuur.' hoor je haku mompelen. je grijnst, no way dat je het geheim van de dragon breath gaat uitleggen. wanneer je opkijkt zie je dat je te laat bent: sasuke ligt neer en naruto heeft een hele andere chakra over zich. verbaasd kijk je hem aan. 'naruto...' fluister je terwijl je naar hem loopt, je ontwijkt zijn vuist waarmee hij naar je uithaalde en slaagt erin hem in een houdgreep te krijgen. je voelt je huid verbranden maar laat hem niet los. 'naruto, luister naar me! dit ben jij niet naruto! dit is niet hoe jij bent!' roep je. plots is er een grote schok van zijn chakra en jij word bewusteloos op de grond geslingerd.
wanneer je wakker word zie je tazuna. 'waar ben ik?' mompel je. 'op de brug' antwoord hij. je knikt en gaat recht zitten. wanneer je opkijkt zie je duizenden naruto's en kakashi's. wanneer je op probeerd te staan zak je door je benen. 'kumi, je bent wakker!!' verbaasd kijk je naar 1 van de naruto's die uit de menigte loopt en je meteen in zijn armen pakt. 'het spijt me zo.' zegt hij huilend. je wurmt jezelf uit zijn greep en kijkt hem glimlachend aan. 'is al goed' zeg je blij

Reageer (1)

  • Luckey

    Kumi (H) Naruto
    Snel verder :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen