Ik weet niet waarom Alice wegging, ik snap niet wat er gebeurd is. Ik vroeg me af of ik het ooit zou snappen net zoals Edward ooit zou snappen dat ik me ook slecht kan voelen.

Jasper POV
Ik keek naar mijn vol bord terwijl Edward met zijn vork in het andere bord prutste. “Wat is er met jullie twee?” Emmett die een hand op Rosalie zijn schouder had gelegd keek ons alle twee vreemd aan. “Niets, kan ik niet aan doen dat hij zo steeds dom doet, Edward is nu eenmaal een koppige ezel,” mompelde ik. “Jij moet spreken, wie zit zich hier constant depressief te voelen omdat hij zich eenzaam voelt,” “Blijf uit mijn hoofd, wil je?” “Stop nou eens met dat domme gekibbel,” zei Rosalie. Ze zuchtte diep terwijl ze Emmett een kus gaf. “Jullie twee zitten gewoon al een hele maand op elkaars kap, dat gaat zo toch niet meer.” Edward stond op en nam zijn rugzak. “Weet je, ik zal verhuizen, zo heeft hij zijn zin, want hij is nu ineens het lievelingetje.” Emmett liet Rosalie ineens los en sprong recht. Hij liep naar Edward en nam hem bij zijn arm. Daarna nam hij hem mee naar buiten en nam trok hem bij zijn t-shirt tegen hem aan. “Wat is er nu tussen jullie?” “Hij vindt dat ik me aanstel omdat ik niet mijn vriendin net verloren ben en hij het moeilijker heeft dan mij en ik heus wel niet de enige ben met problemen.” “In dat laatste heeft hij gelijk. En hij zal het ook wel moeilijker hebben, het was niet echt simpel voor hem, dat liet hij iedereen voelen.” Edward knikte ruw en mompelde daarna “sorry”. “Wat dacht je van het idee dat je je excuses aanbied?” “Valt te proberen,” “Maar doe dat straks, nu is het tijd voor de lessen.” Edward en Emmett stapten terug naar de eetzaal en gingen van daar door naar hun lokaal.
Ik droomde weg en tekende cirkels op mijn blad. Ik snapte er niets van, wat was er gebeurd dat het zo fout kon gaan? “Meneer Hale,” De leraar stond voor mijn neus en had het blad van onder mijn elleboog gerukt. “Wat doet u in de les?” “Tekenen, meneer.” “Nou, dan kun je je tas nemen, en je blaadje geteken en dat buiten verder zetten. Dat kunt u tot volgende week doen, en als u tekening dan af is, bent u weer welkom in de lessen.” Ik stond op, gromde in mezelf en ging het lokaal uit.

Reageer (1)

  • aCullen

    mooi!:) verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen