Foto bij Ch.58 - Furious

(pov Maria)
Ik keek vertederd toe hoe Joe samen met Allyson en Winston buiten aan het spelen waren op een kleed. Ik pak wat te drinken en loop hun kant op. ‘’en hoe gaat het hier?’’. Joe keek op ‘’prima’’glimlacht hij.
Ik gaf hem zijn glas en Allyson haar flesje. Meteen begon Allyson gretig te drinken. ‘’Ik heb haar zo gemist’’zucht ik en strijk over haar bolletje. ‘’Dat kan ik me voorstellen.
Ik draai m’n hoofd wanneer ik de deurbel hoor ‘’ik ga wel’’. Ik druk een kus op Allyson haar hoofd en op die van Joe.
Ik loop terug naar binnen en open de deur. Nick stond voor de deur met een sip gezicht. Ik keek hem verbaasd aan ‘’Nick wat is er gebeurd?’’.
‘’Rieneke en ik waren bij m’n ouders, omdat hun een oude kennis tegen kwamen, en dat bleek m’n ex te zijn, en dat wist ik niet. Ze wou me alleen spreken. Eerst was het alleen maar praten, maar toen begon ze te dreigen dat wanneer ik haar niet zoen, er iets ergs kan gebeuren met Rieneke, en toen zoende ze me, maar ik kon niks doen. En Rieneke had het gezien, en nu is ze weg’’.
M’n mond viel open van verbazing ‘’waar is ze nu?’’. Hij haalt haar schouders op. ‘’Ik heb haar geprobeerd te bellen, maar ze drukt me steeds weg’’. Ik zucht ‘’ga maar in de woonkamer zitten, dan probeer ik haar voor je te bellen’’. Hij knikt dankbaar. Ik pak m’n mobiel en bel Rieneke.
‘’Met Rieneke’’klonk een zachte stem. ‘’Met Maria, ik heb gehoord wat er is gebeurd, waar ben je nu?’’. Ze zucht ‘’ik heb nu even geen zin in Nick’’. ‘’Ik vraag me alleen af waar je bent’’. ‘’Thuis’’antwoord ze. Ik was al opgelucht dat ze zich niet in de nesten heeft gewerkt. ‘’wil je dat ik langskom?’’. ‘’Misschien morgen’’. ‘’Goed, zullen we dan de stad even ingaan?’’. ‘’Is goed’’. We namen afscheid.
Ik loop naar de woonkamer waar Nick op de bank zit. ‘’Goed nieuws, Rieneke is gewoon thuis, maar ze wil even met rust gelaten worden’’. Nick knikt begrijpelijk. Ik ging naast hem zitten.
Joe komt binnen met Allyson ‘’wie was dat aan de deur’’. Zijn vraag was meteen beantwoord wanneer hij Nick op de bank ziet zitten.
Ik neem Joe even apart en vertel hem wat er is gebeurd ‘’ik dacht dat hij wel even bij ons kon blijven’’.
Joe loopt terug naar de woonkamer. Ik loop achter hem aan. ‘’heb je haar nou serieus gekust? Je kon haar wegduwen! Kijk nou wat je hebt verloren!’’begint Joe tegen Nick. ‘’Joe doe rustig! Hij kan er toch ook niks aan doen!’’begin ik. Nick keek Joe aan ‘’je wou haar blik niet in haar ogen zien’’. ‘’Mam en pap waren er en Rieneke! Er kon niets gebeuren!’’. Allyson begon te huilen van het geschreeuw. ‘’Joe Nick kan er niks aan doen oke! Iedereen maakt fouten!’’.
‘’Waarom zit je hem nou weer pamperen!’’begint Joe tegen me. Ik keek hem beledigend aan ‘’Ben je nou boos op mij?!’’vroeg ik verontwaardigd.
‘’Nee ik ben niet boos, ik ben woedend!’’. ‘’Nick, Joe moet afkoelen, ga je mee naar de tuin?’’. Ik neem Allyson over en loop naar de tuin en probeer haar te sussen. Ik geef haar, haar fles en strijk door haar, haar.
‘’Sorry’’verontschuldigd Nick zich. ‘’Waarvoor? Joe moet zich niet zo opfokken’’. Hij bleef stil ‘’en toch spijt het me’’.

Reageer (2)

  • JessyJonas

    Snel verder!
    Love it!!<333

    1 decennium geleden
  • Frederique95

    Snel verder weer amazing (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen