Foto bij Ch.57 - Daddy

(pov Maria)
De volgende ochtend sta ik al in Allyson haar kamer haar te verschonen. Ik keek op de klok. Het was al half 8. Ik kleed Allyson aan en loop naar de slaapkamer waar Joe nog lag te slapen. Ik grinnik en keek naar Allyson ‘’kom, we gaan hem wakker maken’’. Ik ga op bed zitten met Allyson. ‘’papa’’riep ze hard. Ik grinnik. Ze roept hem nog een keer. Joe kreunt en draait zich om. ‘’papa!’’.
Joe kreunt en doet ogen open. ‘’goedemorgen’’mompelt hij met z’n heerlijke ochtendstem. Ik grinnik ‘’goedemorgen’’. ‘’papa!’’. Joe grijnst ‘’goedemorgen Allys’’. Ik glimlach wanneer hij haar een kus geeft. Hij leunt wat omhoog. Onze lippen raken elkaar kort aan. ‘’ik ga naar beneden, doe maar rustig aan’’glimlach ik.
Ik loop naar beneden en zet Allyson op de grond. Ik bak de broodjes in de oven en maak verse jus.
Ik voel twee armen om me heen. Ik keek achterom en glimlach ‘’al klaar?’’. Joe knikt en druk een kus in m’n nek. Hij legt z’n handen op m’n buik. Ik druk een kus op z’n wang en haal z’n armen weer weg en begin met het bakken van de eieren. ‘’vind je het niet leuk?’’vroeg ik. ‘’wat?’’vroeg Joe. ‘’dat Allyson papa tegen je zei’’. Hij grijnst ‘’ik weet wel dat ik een geweldige vader ben’’. Ik sloeg tegen z’n arm ‘’doe normaal’’grinnik ik. ‘’Wat?’’. Ik schud m’n hoofd.
‘’Ik heb trouwens na zitten te denken’’. Ik keek hem aan ‘’over wat?’’. ‘’over de toekomst, met Allyson, misschien dat ze wel een broertje of een zusje bij wil’’.
Ik glimlach ‘’ja misschien, later’’. Hij knikt ‘’we zullen eerst rustig aan doen’’. Ik keek hem met een opgetrokken wenkbrauwen aan ‘’zegt iemand die meteen samen wil wonen’’. ‘’Hea je mag ook wel weg hoor’’dreigt hij nep. ‘’fine.. we blijven wel’’zucht ik overdreven. Hij zet z’n armen naast m’n lichaam ‘’alsof ik jou laat gaan’’. Ik grijns en druk een kus op z’n lippen die hij beantwoord. Ik leg m’n armen om hem heen en druk hem dichter tegen me aan.
Wanneer z’n hand onder m’n jurkje terecht kwam rook ik een brandgeur. Ik trok me terug en keek naar de eieren die lagen te verbranden. ‘’Joe kijk nou wat je doet!’’. ‘’das niet mijn schuld, dan had je me niet moeten zoenen’’. Ik sloeg plagerig tegen z’n borst en gooi de eieren weg. ‘’ga jij maar naar Allyson, daar kan je hopelijk niks aan verpesten’’grap ik. ‘’ohjawel, ik kan haar laten vallen, perongeluk iets op haar laten vallen’’grijnst Joe. Ik rol met m’n ogen ‘’ga nou maar’’. Hij drukt nog een kus op m’n lippen en verlaat de keuken. Ik grijns en doe een tweede poging.

(pov Kevin)
‘’Ben je klaar?’’vroeg ik onder aan de trap. ‘’Ik kom!’’. Danielle komt naar beneden gelopen. We zouden vandaag een weekendje naar Disney toe omdat we zaterdag 2 jaar zijn getrouwd. Ze komt aangelopen met een overvolle weekendtas. ‘’wat heb je wel niet allemaal bij je?’’vroeg ik wanneer ik de tassen van haar overneem en het in de auto zet. Ze haalt haar schouders op ‘’niet veel bijzonders’’. Ik schud m’n hoofd ‘’nou zullen we gaan?’’. Ze knikt
Wanneer we bij Disneyland zijn aangekomen, betaal ik de entree. Een paar medewerkers brachten ons naar ons appartement in een klein hotelletje met een suite. Alles zag er sprookjesachtig uit. ‘’wauw, het is prachtig’’zegt Danielle en keek om zich heen. Ik knik en sjouw de koffers naar de andere kant van de kamer.
‘’zullen we kijken wat er allemaal te doen is?’’. Ze knikt. Ik glimlach en pak haar hand en loop het hotel uit. Er liepen veel mensen buiten.
Het was heerlijk weer. De lucht was blauw en het was heerlijk warm.
-dieavond-
‘’Fijne anniversary’’glimlach ik en gaf haar een doosje. Ze glimlacht en neemt het van me aan en maakt het open. Ze haalt een ketting met twee hartjes aan elkaar eruit en een armband. ‘’wauw, het is prachtig’’. ‘’draai je maar om’’. Ze draait zich om. Ik doe de ketting bij haar om. Ik druk een kus in haar nek. Ze draait zich weer om. Ze keek naar de ketting. Ik hielp haar met het om doen van het armbandje.
Ze gaf me een klein doosje. ‘’bedankt’’. Ik maak het open en pakte de horloge eruit ‘’hoe wist je dat ik dit wou hebben?’’vroeg ik en deed hem om. Ze grinnikt ‘’ik weet heus wel wat je wilt’’. Ik grinnik ‘’thanks’’. Ik druk een kus op haar lippen. Ze glimlacht en beantwoord hem gewillig. Ik sloeg m’n armen om haar heen. Voorzichtig druk ik haar op bed. Ze sloeg haar armen om m’n middel. Ik grijns en maak voorzichtig haar knoopjes los.

Oehhlala x’D sorry dat moest er even uit. I hope you enjoyed ;D

Reageer (3)

  • Frederique95

    awesome snel verder (flower)

    1 decennium geleden
  • JessyJonas

    snel verder

    1 decennium geleden
  • MissJojo

    Oehlalala! Haha Ofcourse we enjoyed! :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen