Foto bij An extra ordinary christmas

heey soof, wat ga jij aan doen?" vraag ik terwijl ik mezelf in een zwart legging probeer te hijsen. "ik doe deze schattige trui aan, met deze broek!" en ze houdt een witte broek, met een rode trui met een rendier erop voor zich. "awhh, die trui is echt cutè" "Ja toch!"
Ik heb eindelijk m'n legging aan en pak het grijze jurkje, die ik tijdens het shoppen heb gekocht. "Dat staat echt leuk meid " zegt Sophie enthousiast. Vandaag is het kerstmis en alle straten zitten bomvol met leuke lichtjes, sneeuwpoppen en door de speakers van de winkelstraten hoor je kerstliedjes. [face=times]"I wish you a merry christmas I wish you a..."[/face] "Soof hou nou eens op !" "sorry het zit in mijn hoofd" ik lach en loop de deur uit. "Hee wat ga je doen ?" "ik ga even een rondje door de straten" antwoord ik.
Ik loop langs een vrouw met haar 2 kinderen, ze zitten op een oud deken met een ander deken om hun heen. Ik kijk hoeveel geld ik op zak heb: 20,- hmm...wel veel nou ja dan maar 10,- voor hun is het ook kerstmis. Ik geef het geld en zeg: Joyeux Noël. "merci" zegt de vrouw en haar 2 kinderen de vrouw begint te huilen, en haar kinderen springen van geluk. Ik lach en loop verder. Kerstmis is zo'n mooie tijd, iedereen is lief voor elkaar. Ik let niet op en loop tegen iemand aan. "Hi Julia, i'm sorry" ik kijk op en moet lachen "Hai Lucas, no i'm sorry" Lucas lacht en zegt: "Merry Christmas" "ooh right, Merry christmas to you to" en ik lach onhandig. Lucas geeft me een knipoog en een kus op de wang. Ik bloos en zeg snel: "Where is Boris?" "haha, Boris is sleeping, he's very tired, but I have to go, Can I see you tomorrow night ?" "oh no, tomorrow afternoon I have to go to Holland" Ik zie lucas verdrietig kijken. "I'm sorry Lucas" ik geef hem snel een kus en fluister in zijn oor "say Hi to Boris for me" en ik loop verder.
Als ik weer bij het hotel aankom zie ik mijn moeder, sophie en jolanda op me afkomen. "ahh je bent net op tijd, we gaan naar de eiffeltoren, en daar naar heel Parijs kijken...." "..onder de sterren" maakt Sophie af. We lopen naar een straatje en we klimmen op een muur, we hebben uitzicht op de eiffeltoren, Overal waar we kijken zien we lichtjes en mensen enthousiast over de sneeuw en alles waar kerstmis om draait. Mijn moeder stapt van het muurtje af en zegt: "kom we gaan eten".
we lopen in een restaurantje waar het heel leuk is versierd, we gaan aan een tafel zitten, en bestellen het eten. Wanneer we de borden met eten krijgen en aanvallen gaat het sneeuwen "kijk het sneeuwt" zegt Sophie. "Ja, dit is echt de leukste kerst ever !" en ik hou mijn glas omhoog "op Parijs !" en we klinken de glazen tegen elkaar.
Ik zucht en kijk naar buiten.....Wauw wat een fantastische kerst !






The End !

Reageer (1)

  • SabineXxx

    SUPERLEUK! Love you x(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen