Foto bij Ch.56 - New room

(pov Joe)
Ik bel Nick en Kevin. Ze vonden het goed. Maria zat samen met Allyson op de bank. ‘’moet ik mee?’’vroeg ze. Ik schud m’n hoofd ‘’nee.. we redden ons wel’’. Ze glimlacht dankbaar. Ik druk een kus op haar lippen. ‘’Ik ga ze ophalen, ik ben straks wel terug’’. Maria knikt en blijft samen met Allyson achter in huis.
Ik rij naar Kevin en rij daarna naar Nick. ‘’Dus je hebt het goed gemaakt?’’vroeg Kevin. Ik knik. Hij grijnst ‘’hoe heb je het voor elkaar gekregen?’’. ‘’gewoon..’’.
Wanneer we bij het huis aankomen lopen we naar binnen.
‘’Vind je het niet snel gaan? Samen wonen? Plus het zou toch heel veel veranderen met Allyson erbij?’’vroeg Nick. ‘’Ik ben er klaar voor, ik weet zeker dat Maria en ik niet meer uit elkaar gaan’’. Hij glimlacht ‘’ok, nou als er iets is kan je altijd bij ons aankloppen’’. Ik knik ‘’thanks’’.
We sjouwen de meeste spullen naar de aanhanger en doen alles erin wat nodig is.
‘’Al wat gehoord van Andrew en Mike?’’vroeg Kevin. Ik schud m’n hoofd ‘’volgens mij zitten ze vast. Nick knikt ‘’en nu maar hopen dat ze daar heel lang blijven’’. Nadat we alle spullen erin hebben gegooid doe ik de deur van de aanhanger dicht.
We stappen terug in de auto en ik zette de radio aan en rij naar huis. ‘’Hoe is het met Allyson?’’. ‘’goed, ze kan zelfs lopen met hulp’’grijns ik. Nick lacht ‘’dus we moeten zometeen maar oppassen dat ze ons niet voor de voeten loopt’’. Ik grijns ‘’pas maar op dat ik niet zorg dat ze straks achter je aan rennen net als fans’’. Kevin sloeg tegen m’n achterhoofd. Pijnlijk wreef ik over de pijnlijke plek ‘’grapje, I love my fans’’.
Ik trap de gas in en rij richting mijn huis.

(pov Maria)
Wanneer de jongens aankomen stond ik in de keuken eten te koken. Allyson kwam achter me kruipen ‘’mama’’. Ze klom aan m’n broekspijp omhoog. Ik zucht ‘’Uit de keuken’’. Ik draai me om en pak haar handjes en loop richting de woonkamer. Joe komt thuis en gooit z’n sleutels op tafel. Nick en Kevin volgen achter hem. Hij hield z’n armen open voor Allyson. Ik glimlach en geef haar aan Joe. Hij tilt haar op ‘’hallo dame’’.
‘’Eten jullie mee?’’vroeg ik. ‘’Nee, Rieneke wacht thuis’’. ‘’Ik ook niet, Danielle zit vast al thuis met eten’’bedankt Kevin vriendelijk. Ik knik ‘’goed, een andere keer dan maar’’. Ze knikken. ‘’we zullen snel de dingen naar de babykamer brengen’’. Ik knik en laat hun, hun gang gaan. Ik zet Allyson in de box en zet de tv aan en loop terug naar de keuken om te keuken.
‘’Maria kom eens kijken!’’roept Joe een uur later. Ik was m’n handen en haal Allyson uit de box en loop naar boven. Ik loop naar ze toe en bekeek het resultaat. Ik keek om me heen ‘’wauw, het ziet er prachtig uit’’. Joe knikt ‘’het moet nog geverfd worden maar dat doen we later deze week wel’’. Ik knik en keek naar Allyson ‘’moet je eens zien wat de jongens voor je hebben gedaan’’. Kevin grijnst ‘’geen dank’’. ‘’Vind je het niet mooi Allys? Nu heb je een grotere kamer dan eerst’’.
Samen lopen we naar beneden. Kevin en Nick vertrokken weer. ‘’Het eten is trouwens klaar’’. Joe knikt en loopt naar de keuken. Ik zet Allyson in de eetstoel.
Ik zet de pannen op tafel. Joe trekt me op schoot. Ik grinnik ‘’wat is er?’’. ‘’niks’’grijnst hij. Ik druk een kus op z’n lippen en ga weer van z’n schoot af. ‘’Eet smakelijk’’.

Sorry klein stukje, beetje inspiloos vandaag

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen