Damn, m'n laptop is bloedheet nu, omdat ik al ong. een uur zit te schrijven :P Enjoy (A)

blauw = Aleaya
rood = Draco
grijs = Miley
groen[/green = Harry
oranje = Zafira

Aleaya point of view
'Jezus, wat een misvormde pleeborstels ben jij zeg! Je zou respect voor ons 6e-jaars moeten hebben!' snauw je tegen een eerstejaartje. Plots legt Miles haar kin op je schouder. 'Leay, raad eens wat ik zie?' gniffelt ze. Je kijkt de coupe en, en ziet daar Potter die een eerstejaars troost. Je legt je oor op de deur en hoort ze praten. 'Ze duwden me zo de trein uit..' snikt het meisje. 'Geen zorgen, je moet ze gewoon ontwijken, dan komt alles goed.' antwoord Harry lief. Je bent het zat en komt binnen. 'Potter, hoe vaak moet ik het nog zeggen? Je bent niet populair. Ik daarentegen... Ze liggen aan mijn voeten.' zeg je arrogant. Om je bij te staan, verschijnen Miley en Zafira elk aan een kant van je. Niemand kan de coupe in of uit. 'Rot toch op Aleaya. En neem iemand van je eigen leeftijd!' snauwt Harry je toe. Zo, zo.. Grote mond, Potter? Zoals je misschien wel weet, heeft onze Miley hier een grote behoefte aan geweld.. Als je niet braaf 'Ja Aleaya, ik ben niet populair' zegt, stuurt ze Miles miscchien wel op je af. Wil je dat, Pottertje? De stoom komt uit Harry's oren. Je ziet hem het eerstejaartje achter zich trekken.

Harry point of view
Je kookt van woede. Je HAAT Aleaya en haar hulpjes! Petreficus Totalus!! schreeuw je. Maar Aleaya is sterker. Ze blokkeert je spreuk met gemak en stuurt hem terug. Je voelt je verstijven, en je valt op de grond. Je vraagt je af wat ze nu gaan doen. Finite. Hoor je Aleaya zeggen. Je wrijft over je zere rug en staat op. Het meisje is tussen Zafira's benen doorgeglipt en rent hard weg. Luister Potter. Je bent zwak. Ik kan je leren wat ik weet. Stap over naar de duistere zijde. Je redt het nooit. Want.. Draco en ik krijgen namelijk toverles van iemand anders dan Omber of Sneep. Wij leren onze toverkunsten, van de Heer van het Duister. Je schrikt. Aleaya ziet het, geeft je een knipoog. Ze knipt met haar vingers, en draait je haar mooie rug toe. Ze loopt de coupe uit, en haar hulpjes lopen als makke schapen achter haar aan.



Het is de bedoeling dat jullie je Aleaya voorstellen zoals jullie knap vinden. Ze moet wel op Draco lijken. ;]




















Reageer (2)

  • Catalunya

    Ik heb wle een idee, xd, maar ze is zooo gemeen >< Word ze verliefd op Harry? Want dat denk ik (A) Want eigenlijk weet ik het niet [heeft de beschrijving niet gelezen]
    Verder<3

    1 decennium geleden
  • Literature

    ja mensen,
    gebruik fantasie..
    ik heb al precies een voorstelling hoe ze erruit zien ...
    man hoe gaat dit verhaal lopen?
    SNELL VERDERR:Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen