Foto bij Ch.55 - Reunion

(pov Maria)
Ik werd wakker en keek op de klok. Het was half 7 toen ik een kinderstemmetje hoor roepen ‘’Mama’’. Voorzichtig haal ik Joe’s armen weg en sta op. ‘’Hmm wat ga je doen?’’vraagt Joe schor. ‘’Ik ga bij Allyson kijken’’. Ik druk een kus op z’n wang. Joe kreunt en trek me terug op bed. ‘’Joe nee’’grinnik ik. Hij ging boven me hangen ‘’heel eventjes?’’. Ik schud m’n hoofd. Hij zucht en druk een kus op m’n lippen en liep me weer los ‘’goed..’’. ‘’danku’’glimlach ik en stapt uit bed en loop naar de logeerkamer.
Ik loop naar binnen en zie Allyson op bed liggen. Ik loop naar haar toe ‘’goedemorgen’’glimlach ik en haal haar van bed en hield haar op schoot ‘’ben je ook weer wakker?’’. ‘’mama’’. ‘’Ik heb je gemist’’. Ik druk een kus in haar haar. Gelukkig had Joe wat luiers voor het geval dat. Ik verschoon haar en trok haar het jurkje aan die ik mee had genomen.
Ik loop naar beneden met Allyson. Joe zat al op de bank met ontbijt. Ik zet Allyson op de grond. Ik pak haar handje en ze liep naar Joe toe. Glimlachend keek Joe naar Allyson ‘’goedemorgen’’. Hij hield z’n handen voor haar. Lachend liet ze zich naar hem toe vallen. Vertederd keek ik naar ze. Ik liet Allyson los en loop naar de keuken.
-diemiddag-
‘’Joe ik ga naar m’n ouders’’. Hij knikt. ‘’Wil je mee?’’. ‘’graag’’. We lopen naar de auto.
Bij het huis stappen we uit en liepen naar de voordeur. Meteen werd de deur open gedaan ‘’jullie hebben Allyson terug!’’zei m’n moeder opgelucht. Ik knikt. Meteen nam ze haar van me over. Ik keek naar Joe die knipoogde. Ik keek weer naar m’n moeder. ‘’kom binnen’’. We liepen naar binnen. ‘’Hoe hebben jullie haar gevonden?’’.
Joe vertelt het hele verhaal. ‘’Dus Maria dacht dat ze het alleen kon, gelukkig maar dat ik de brief had gevonden, want een meisje tegen 2 jongens zou ze zo verliezen’’. Ik gaf hem een stoot ‘’ik kan heus wel tegen hun op’’. Joe grijnst ‘’ja, wanneer je nog meer groeit, en meer eet misschien heb je dan een kans’’. Ik rol m’n ogen.

(pov Joe)
‘’Oh trouwens ik had een voorstel’’. Iedereen keek me aan. Ik keek naar Maria en glimlach. ‘’Ik dacht misschien dat uw dochter bij mij kan wonen, dat is een stuk veiliger, en ik denk niet dat ze het eigen huisje kan redden met het inkomen dat ze op dit moment verdient’’. ‘’Dat is een grote verantwoordelijkheid Joe, en die beslissing moet je zeker weten, niet dat jullie straks weer uitelkaar gaan’’.
‘’Oh ik weet zeker dat, dat niet meer gebeurd’’. Maria keek me aan ‘’zeker?’’. Ik keek haar met opgetrokken wenkbrauwen aan ‘’twijfel je aan mijn liefde’’. Ze grinnikt ‘’nee schat’’.
‘’Nou, van mij mogen jullie, het is jullie eigen verantwoordelijkheid, en zo heeft Allyson toch een vast plekje’’zegt haar vader. ‘’dank u’’.
Wanneer we weer thuis waren groet Winston ons. Samen gingen we buiten in het gras zitten. Winston kwam achter ons aan gerend en snuffelde aan Allyson. ‘’Jah Winston, nu hoort zij ook bij de familie’’. Allyson sloeg Winston tegen z’n snuit. Hij begon te piepen n verstopte zich achter m’n rug. ‘’Nou Allyson, dat was niet aardig’’corrigeerde Maria haar.
Winston loopt weer terug naar Allyson. Voorzichtig raakt ze zijn snuit aan. Ik sloeg m’n arm om Maria heen. Ze keek me aan en glimlacht. Ik druk een kus in dr haar.
We keken toe hoe Allyson en Winston met elkaar aan het spelen zijn. ‘’Nick en Kevin willen me vast wel helpen met het verhuizen van jouwn spullen naar huis’’. Ze knikt.
‘’Beloof je me dat je me nooit zal laten vallen?’’. Ik schud m’n hoofd ‘’never’’. Glimlachend drukt ze een kus op m’n mond. Ik grijns en beantwoord hem. We vallen samen in het gras. Winston begon te piepen. Ik keek achterom en zie Allyson aan z’n oor trekken. Lachend keek ik naar het schouwspel. Ik keek naar Maria en druk opnieuw m’n lippen op die van haar.

Reageer (3)

  • Frederique95

    awesommmeeee(flower)

    1 decennium geleden
  • JessyJonas

    Ahh so cute!!
    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • MissJojo

    Aaach, zo lief!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen