Foto bij - Nine Months -

(pov Maria)
Het was half 7. Ik had nog niks verteld aan Joe. ‘’Schat, kan ik straks met Winston lopen?’’. Hij keek me aan ‘’we kunnen anders wel samen, dat is een stuk veiliger’’. ‘’ik red me wel Joe’’stel ik hem gerust. Hij dacht even na ‘’goed dan, maar als er iets is moet je meteen bellen’’. Ik knik en loop naar boven om een vest aan te trekken.
‘’Ik ga’’glimlach ik en maak Winston vast. Joe drukt een kus op m’n voorhoofd ‘’doe je voorzichtig?’’. Ik knik en liep de deur uit. Wat gespannen loop ik richting het park.
Wanneer ik in het park ben aangekomen loop ik naar de plek waar we hadden afgesproken. Er was niemand te bekennen. Even later hoor ik een auto mijn kant op komen. Hij stopt een paar meter voor me. Mike en Andrew stappen uit, samen met Allyson. Ze kon al aan de hand lopen.
Een grijns verschijnt op Andrew zijn gezicht. Ik keek naar Mike en snap nog niet waarom hij mij dit had aangedaan. Ik dacht dat hij anders was. ‘’Zo.. je durft nog langs te komen’’. Winston begon te grommen. ‘’En jij wil Allyson vast terug’’. Ik keek naar de grond. Andrew geeft Allyson aan Mike en loopt naar me toe. M’n hart klopt in m’n keel. ‘’Waar ging het mis Maria tussen ons?’’fluisterd hij in m’n oren. ‘’Omdat jij gestoord bent’’sis ik. Meteen kreeg ik een klap in m’n gezicht. Ik balde m’n hand tot een vuist maar hield me in. ‘’Je houd heus nog wel van me’’. Z’n gezicht kwam dichterbij.
‘’Maria!’’schreeuwt Joe. Ik keek naar het paadje en zie Joe naar me toe rennen samen met Nick en Kevin. Geschrokken keek Andrew hun richting. Winston valt Mike aan zodat hij niet in de auto weg kon vluchten. Kevin richt zich op Mike. Joe vloog Andrew aan. Samen vielen ze op de grond. Ik voel een hand op m’n schouder. Geschrokken keek ik naar achter maar zie Danielle staan. Nadat Andrew bewusteloos op de grond lag nam Nick het van Joe over. Joe loopt naar de auto en even later kwam hij aangelopen met huilende Allyson aangelopen. Ik ren naar ze toe. Ik nam Allyson over van Joe en hield haar stevig vast.
‘’Ben je helemaal gek geworden, je had wel dood kunnen zijn’’zei Joe boos. Ik keek hem schuldig aan ‘’sorry, ik dacht dat ik dit alleen kon doen, je zou het me nooit toelaten’’. ‘’Nee vind je het gek! Het zijn twee sterke jongens’’. Ik keek naar de grond ‘’Hoe heb je me gevonden?’’. ‘’De brief lag nog op het nachtkastje, ik heb meteen Nick en Kevin gewaarschuwd.

(pov Joe)
Nadat we Kevin en Nick hadden bedankt namen we afscheid. De politie was al langs geweest en hebben de beide in de boeien geslagen. Ik nam Winston over. Maria hield Allyson in haar armen. Samen lopen we naar huis. Ik sloeg m’n arm om haar middel.
Wanneer we thuis zijn gingen we op de bank zitten. ‘’bedankt dat je me kwam helpen’’zegt ze zacht. Ik glimlach ‘’natuurlijk’’. Ze glimlacht en keek naar Allyson. Haar ogen waren half dicht. ‘’ga je straks naar je ouders?’’vroeg ik. Ze schud haar hoofd ‘’het is al laat, ik doe dat morgen wel’’.
‘’Waar gaat ze slapen?’’. ‘’Ze kan op bed liggen met kussens om dr heen, dan slaap ik wel op de bank’’oppert Maria op. ‘’Of je slaapt dan bij mij’’. Ze glimlacht ‘’dat kan ook’’. Ze stond op ‘’ik breng haar naar bed’’. Ik knik en zet de tv aan. Maria loopt naar boven. Ik kijk naar Winston ‘’brave hond’’. Hij blaft en begint te kwispelen.
Even later kwam Maria weer terug. Ze had ondertussen een fluwelen nachtjurkje aan getrokken. Ze ploft op de bank en legt haar benen op m’n benen. Zachtjes streel ik over haar bovenbeen. ‘’Doe dit nooit meer oke?’’vroeg ik haar. Ze zucht ‘’jah, ik zal t nooit meer doen, en je altijd van te voren waarschuwen’’. Ik knik.
Ze haalde haar benen bij me weg en kroop naar me toe ‘’bedankt’’fluisterd ze en drukt een kus op m’n oor. Ik glimlach en sloeg m’n armen om haar heen. M’n handen gleden onder haar jurkje. Ze glimlacht en drukt een kus op m’n neus en ging tegen me aanliggen en keek naar de tv. Ik glimlach en druk m’n neus in haar haar.
Zachtjes streek ik met m’n vingers over haar heupen. Ik druk een kus in haar nek. Ze geeft een klein kreuntje als goedkeuring. Ik grijns en druk er nog een. ‘’zullen we maar gaan slapen?’’. Ik knik ‘’goed’’. Ze stond op en loopt alvast naar boven. Ik deed de tv uit en deed Winston in z’n mand ‘’weltrusten jongen’’.
Ik deed alle lampen uit en loop naar de slaapkamer. Ik trok m’n shirt en broek uit en stap naast Maria in bed. Ik sloeg m’n armen om haar heen ‘’weltrusten’’. ‘’trusten Joe’’.

Yaaay ;D

Reageer (2)

  • Frederique95

    WHoohooooo i love this part ^^

    Snel verder (flower)

    1 decennium geleden
  • MissJojo

    Yeaaaah! Het is goedgekomen!
    Me like!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen