Foto bij Making a plan

Vergeet niet om op de groene knop te drukken :)

Als ik zondagochtend wakker wordt, hoor ik allerlei stemmen beneden.
Ik loop de trap af en zie Sophie naar me toe rennen. "omg, omg, OH MY GOD !, we hebben gewoon gewonnen, we gaan naar PARIJS !" Roept ze vrolijk. Mijn ochtendhumeur is meteen weer goed, we springen samen in het rond, en lachen om elkaars reactie. Ook Sophie's moeder is er. "Dames ga even zitten we moeten hier wel een goede afspraak maken !" zegt Sophie's moeder streng. Ik loop naar de keuken pak een mok en schenk hem vol met thee. Terwijl ik ga zitten zie ik dat de brief al is aangekomen. "wauw dat is snel zeg !" "Ja, ik ben hem vanochtend wezen halen" antwoord mijn moeder. "We hebben hier de vliegtickets, en alle informatie, we verblijven in een prachtig hotel, vlakbij een winkelstraat" ratelt de moeder van Sophie door. "Oke fantastisch ! maar wanneer gaan we eingelijk ?" "We gaan woensdag ochtend weg, je hebt toch 2 weken vrij van school dus dat komt mooi uit !" ik kijk in de folders van het hotel, het is werkelijk echt prachtig ! "Jij en Sophie gaan samen in een kamer en ik en Jolanda gaan samen in een hotelkamer ! Jullie moeten wel 1 bed delen, Jolanda en ik hebben ieder een eigen slaapkamer" zegt mijn moeder terwijl ze Zoey op de grond zet...
Maandag en Dinsdag vliegen werkelijk voorbij en is het alweer Woensdagochtend 6 uur. "Heb je alles Julia ?" roept mijn moeder vanuit haar slaapkamer. Ik kijk nog even snel of ik alles heb: wollen trui, d2 dikke vesten, 4 shirts, 5 spijkerbroeken, een wol deken en heerlijk warme pantoffels die ik gisteren in de stad heb gekocht. "Ja mam ik heb alles ! ik ben klaar om te gaan !" roep ik terug. Ondertussen komen mijn opa en oma de trap opgelopen. "Hoi oma & opa" zeg ik vrolijk. "Dag meisie" zegt mijn opa en hij geeft me een kus.
"Mam, pap bedankt voor het oppassen ! ik ben jullie erg dankbaar, ik kan helaas niet blijven we moet nog Sophie en Jolanda ophalen !"
Snel ren ik de trap af en prop ik alles in de auto. "Doei opa, doei oma veel plezier met Zoey" en ik geef ze alledrie een kus. Mijn moeder doet precies hetzelfde en start de auto. We rijden weg en zwaaien nog snel naar Zoey die op opa's arm zit, en natuurlijk naar opa en oma zelf !

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen