Foto bij 17.

Fred parkeert zijn auto op de parkeerplaats en ze stappen allebei uit de auto. Fred doet zijn auto op slot en stopt zijn auto sleutels in zijn zak. Darcy slaat haar arm om Fred’s middel en glimlacht naar hem, terwijl hij zijn arm op haar schouder laat rusten.
      Terwijl ze naar Vision Express lopen, de opticien waar Fred het over had in de auto, kijkt Darcy om haar heen. Toen Zayn haar de stad liet zien, kwamen ze niet in dit deel van de stad.
      ‘Ik, eh, ik ben niet zeker of we in de goede richting gaan, Darce’, zegt Fred en hij kijkt naar zijn jongere zus. Darcy grinnikt zachtjes en kijkt om zich heen, als ze Zayn en Louis ziet wandelen in de menigte, ze trekt Fred zijn mouw en wijst naar hen. Fred volgt Darcy’s vinger en ziet de zwartharige jongen waar ze op wijst. Hij herkent hem nog, vorige week zag hij hem in het café, toen hij tegen Darcy had gepraat toen ze op het punt stonden om te vertrekken.
      ‘Hey jij! De zwartharige jongen’, roept Fred. Darcy slaat met haar handpalm tegen haar voorhoofd en schudt haar hoofd, dan kijkt ze naar Fred, die haar terug aankijkt en zijn schouders ophaalt.
      Zayn en Louis draaien zich om en wanneer Zayn Darcy ziet staan met haar broer, die hij dacht zijn naam had geroepen, in het midden van het winkelcentrum, zwaait hij naar haar. Zayn en Louis lopen naar hen toe.
      ‘Hey Darcy’, zegt Zayn en hij glimlacht naar haar. Darcy lacht en zwaait naar hem. Louis glimlacht ook naar Darcy en stelt zich voor aan Fred. Dan wendt Zayn zich tot Fred en hij lacht een beetje.
      ‘Dus, waarom heb je mij geroepen?’ vraagt Zayn wanneer ze alle vier op de stoep gaan staan als er een fietser in hun richting komt. Darcy kijkt naar haar broer en lacht zachtjes. Fred schudt zijn hoofd en grijnst.
      ‘Nou, we waren op weg naar de opticien toen we soort van de weg kwijt raakten’, zegt Fred en hij kijkt naar Zayn. Zayn en Louis beide knikken, dan kijken ze naar elkaar en glimlachen.
      ‘Naar welke opticien moeten jullie heen?’ vraagt Louis. Fred bijt op zijn onderlip en kijkt bedachtzaam naar hen. Goede vraag, Louis, denkt Darcy en ze kijkt naar haar broer.
      ‘Je bedoelt waarschijnlijk Vision Express’, zegt Louis met een glimlach. Fred knipt met zijn vingers en knikt. Zayn lacht Darcy en legt zijn hand op de schouder van Louis.
      ‘Waarom laten we ze niet zien hoe ze er te komen, Lou?’ vraagt Zayn. Louis kijkt hem aan, knikt en kijkt dan terug naar Fred en Darcy.
      ‘Is goed, wij moeten ook naar die opticien, dus’, zegt Louis en hij kijkt vragend naar Darcy en haar broer. Fred kijkt naar zijn jongere zus, die haalt haar schouders op. Zeg nu maar gewoon ja, Freddie, anders zullen we nog meer verdwaalt raken dan we al zijn, denkt Darcy als ze kijkt naar haar broer.
      ‘Ja, natuurlijk. Waarom niet, ik ben nog niet in de stad geweest sinds we hier kwamen, dus ik heb geen idee waar ik iets moet kunnen vinden’, zegt Fred en hij grijnst. Darcy knikt en kijkt naar Zayn, die glimlachend terug naar haar kijkt.
      ‘Oké dan, laten we gaan’, zegt Zayn. En alle vier beginnen ze richting de opticien te lopen, terwijl ze met elkaar praten. Fred en Louis praten met elkaar, terwijl Zayn en Darcy achter hen lopen en Zayn praat tegen Darcy en Darcy luistert aandachtig naar wat hij te zeggen heeft.
      Als ze Vision Express in lopen, lopen Fred en Louis direct naar de balie en wachten op iemand om hen te helpen, terwijl Zayn en Darcy gaan zitten op de stoelen.

Reageer (1)

  • LiamsFlick

    Zayn en Darcy zijn zo cute samen (H), het lijkt me wel heel lastig de hele tijd tegen iemand te praten die niks terugzegt... Amazayn story though ;P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen