Foto bij 1.2

Hallooooo people,
Ik heb er net drie dagen proefwerkweek opzitten. Nog even afzien en dan eindelijk VAKANTIE (h). Wish me luck!

Hope you like it!.

xo

tijdssprong.
De trein stopt stappen Sandra en ik uit. Voordat we kleren gaan shoppen voor pinkpop lopen we naar de tattooshop. "Hallo kan ik jullie helpen?" vraagt er een vrouw vriendelijk als we binnen lopen. "Ja ik had een afspraak voor mijn eerste tattoo." "Oh oké. Wie ben jij?" "Kyra. Ik kwam voor de vogel tattoo." "Ohja kom maar mee dan laat ik het ontwerp zien." ze laat het ontwerp zien en het is super mooi. Heel simpel maar toch de betekenis erachter. Ik ga zitten en ze maakt alles klaar. Ze drukt het sjabloon op mijn pols en vraagt of het goed is. "Het is prachtig." "Oké releax zover het kan. Hij is niet zo groot dus we zijn snel klaar." Ik knik en ga weer zitten. Ik heb Sandra haar hand vast zodat ik er in kan knijpen als het pijn gaat doen. De vrouw begint met het zetten van de tattoo. Ik had verwacht dat het meer pijn deed. na een kleine twintig minutjes is ze klaar en ik kijk naar mijn eerste tattoo "en wat vind je ervan?" "het is prachtig! Heel erg bedankt." ik betaal en er word nog uitgelegd wat ik wel en niet mag doen de komende dagen.

Als we de winkel uitlopen gaan we gelijk weer kleding winkels binnen want we moeten nog wat voor pinkpop hebben wat over twee weken is. Na een paar uur passen en rondrennen door de stad heb ik uiteindelijk mijn setjes bij elkaar. Een halfuur en een starbucks koffie later heeft setjes ook bij elkaar. Snel gaan we weer terug naar het treinstation want we moeten naar huis. Het was een best drukke dag dus in de trein zijn we alle twee heel stil.

Als we eindelijk klaar zijn stop ik al mijn kleren in mijn koffer en trek ik een tegroot t-shirt aan, maak mijn gezicht schoon, poets mijn tanden en ga naar bed. ik van vrijwel gelijk in slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen