Foto bij 01. Alice Valentine Hoekstra

Hope You Like It ;)

Jane en ik lopen over straat, zoals altijd is het weer heel gezellig. Ze vertelt me over haar nieuwe obsessie, One Direction. ‘Oh My Gosh, and Harry and Zayn are sooooo hot !’ ze kijkt bijna beledigd als ik zeg dat ik geen idee heb over wie ze het heeft. ‘Alice, we have to go home now!’ ‘Why?’ vraag ik haar lachend. ‘I’m gonna let you hear their music and show you some pics of them so you know how hot and good singers they are!’ Ik moet hard lachen en Jane en ik lopen snel naar haar huis.
Als we eenmaal bij haar thuis zijn opent ze haar laptop en opent ze een mapje waarvan de titel is: ‘ONE DIRECTION <3333’ Jane laat me stuk voor stuk alle foto’s zien die erin staan en ik moet toegeven ze zijn inderdaad verschrikkelijk knap. ‘Wow you’re right they’re HOT’ zeg ik tegen haar, ze moet lachen en zet vervolgens haar muziek aan, ze begint meteen mee te zingen: ‘ You’re insecure, don’t know what for. You’re turning heads when you walk trough the door’ Ik lach en vraag of dit een nummer is van One Direction. ‘Ofcourse!! who else can sing so good and beautiful as this!’ gilt ze door de harde muziek heen.
Even later is het tijd om te gaan, ik geef Jane een knuffel en loop naar huis. Als ik eenmaal thuis ben zet ik mijn laptop aan en download wat liedjes van One Direction, ik open echofon en tweet dat ik thuis ben. Ik zie dat Lisanne, mijn beste vriendin uit Nederland, ook op twitter zit en vraag haar hoe het is in Nederland. Ze antwoordt meteen en zegt dat ze me verschrikkelijk mist, natuurlijk mis ik haar ook verschrikkelijk. Toen mijn ouders twee jaar geleden hadden besloten om van Nederland naar Engeland te verhuizen kreeg ik bijna een hartverzakking, ik wou mijn vriendinnen niet kwijt! Natuurlijk moest ik mee en nu komen Lisanne en ik elke vakantie bij elkaar logeren. Lisanne en ik praten nog even door over wat random dingen en dan roept mijn moeder dat ik moet komen eten, ik zeg Lisanne dat ik moet gaan en sluit mijn laptop af.
Na het eten besluit ik nog even op mijn laptop te gaan, ik verveel me en begin wat plaatjes van One Direction op te zoeken. ‘omg ze zijn echt heel erg knap’ fluister ik tegen mezelf, ik maak snel een mapje aan en stop alle foto’s die ik maar van ze kan vinden erin. Als het bijna middernacht is doe ik mijn laptop dicht en ga ik slapen.

abo, kudo of reactie? :$

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen