“Kan jij het even uitleggen aan Michiel, Jasmien? Ik heb zo de indruk dat hij het niet echt snapt, en omdat jij er beter in bent dan mij mag jij het doen grapt ze”.

The Story Of My Live [Tokio Hotel]


Deel 3:

“Kan jij het even uitleggen aan Michiel, Jasmien? Ik heb zo de indruk dat hij het niet echt snapt, en omdat jij er beter in bent dan mij mag jij het doen grapt ze”.

“Ja, ik wil het wel uitleggen aan hem” zeg je. De leerkracht knikt je draait je om naar Michiel en begint de oefeningen uit te leggen: “Ik hoef je hulp niet ik kom er wel zelf achter zonder al dat gezever van je” zegt hij voor je net wil beginnen, je knikt maar en laat het dan en volgt gewoon de les terug mee.
De laatste les begint en de leerkracht komt binnen, “Goed jullie weten al dat er morgen een nieuw meisje in de klas komt, wie zou er naast haar willen gaan zitten zodat ze niet alleen komt te zitten?” Je steekt meteen je hand op en de leerkracht knikt: “Ga maar dan helemaal vanachter op de laatste bank in de klas zitten, daar komt ze morgenvroeg ook te zitten” Je knikt en je verhuist met al je boeken en rugzak tot daar en volgt daarna de laatste les van de dag gehoorzaamd mee.

“Triiiiiiiiiiiiiiiiiingg Triiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingg” De bel gaat iedereen springt van zijn stoel maakt zijn rugzak klaar en vertrekt naar huis, Jij gaat als laatste de klas uit want zoals gewoonlijk ben je de traagste om je rugzak klaar te maken, je pakt daarna je fietst en fietst op een rustig tempo naar huis.
Thuis aangekomen ga je naar de koelkast, maar helaas zit er nog steeds niet van eten in, je zucht en laat het eten maar en gaat aan je huiswerk beginnen.
Een half uur later ben je klaar, je gaat naar de badkamer doet je haar in een paardenstaart en trekt je rijbroek aan, daarna ga je naar de stallen waar je jou ouders tegenkomt: “Is u huiswerk gemaakt?” Vraagt je moeder.
“Ja, mijn huiswerk is klaar ik hoef nu niks meer te doen voor morgen” zeg je, je moeder knikt “Begin nu dan maar met de paarden te rijden” Je knikt en gaat naar de stallen waar jou paarden staan, ze begroetten je al als je binnen komt en gaat de stal van Desperado binnen, het paard dat je eerst gaat rijden, je zadelt hem op en rijdt wat dressuurmatig met hem, daarna volgen de rest van de paarden waar je nog tot s’ avonds laat mee rijd.

Om half 12 ben je klaar met rijden en de paarden te voederen, je doucht je zelf en gaat daarna slapen, want de rust heb je echt nodig want je moet er s’morgends om 6 uur er weer uit.
“Bzz Bzz Bzz Bzz” Je gsm trilt tijd om op te staan, je rekt jezelf uit geeuwt eens en staat op, neemt wat drinken uit de koelkast en maakt je zonder te eten klaar voor naar school te gaan, je voedert de paarden en neemt je fiets voor naar school te vertrekken, onderweg merk je dat het koud weer is en je doet je vest tot boven toe.
Maar nog steeds heb je het koud en je rilt, je fietst snel verder “Hopelijk kom ik deze keer niet te laat op school” zeg je in jezelf. Maar je hebt geluk want je komt toch op tijd aan, je zet je fiets in de fietsenstalling en gaat alleen wat tegen een muur leunen, want vrienden op school heb je niet.
Je kijkt wat rond over de speelplaats wat je meestal doet als het speeltijd is, de meeste bezien je nog niet eens als ze je voorbijlopen, ze negeren je gewoon. Maar je bent het toch al gewoon dus veel belang hecht je daar niet aan.

“Tot je plots een meisje ziet die ook alleen op de speelplaats staat, ze heeft lang zwart gestijld haar, is redelijk mager en heeft tot je grootste verbazing een T-shirt van Tokio Hotel aan!”

Reageer (2)

  • Matix

    Verrder!!

    1 decennium geleden
  • barbara

    Wow echt prachtig ga je snel VERDER?

    Hopelijk een nieuwe vriendin!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen