Foto bij day 1.

dyenna POV

ik ben in mijn kamer druk mijn koffer aan het inpakken. ik ga vandaag met de hele klas 2 weken naar engeland en natuurlijk moet ik mee gaan. eerst zou ik niet mogen van mijn ouders maar na lang smeken had ik ze eindelijk overgehaald.
ik heb al 1 koffer vol en heb ik nog een koffer nodig. zoals bijna elk meisje ben ik niet zo iemand die al haar spullen in 1 koffer kan proppen. tja, meiden houden van veel spullen meenemen.
ik lach even in mezelf en prop nog een setje schoenen in mn 2e koffer. als ik de deur open hoor gaan draai ik me om. mn moeder staat in de deuropening. ze heeft iets in dr hand en wappert het heen en weer. als ik goed kijk zie ik dat het geld is.
'oja, thanks mam' zeg ik.
ik glimlach en druk een kus op haar wang. ze geeft me het geld en pakt me bij mn armen vast.
'ik ga je missen' zegt ze zacht.
'mam zo lang blijf ik nou ook weer niet weg' ik grijns en maak me los uit haar greep.
ik loop naar mn koffer en pak weer verder in terwijl ik hoor dat mn moeder de kamer uit loopt.

na een half uur inpakken ben ik eindelijk klaar. ik rits de koffers dicht en zet ze op de grond. ik zucht en kijk even door de kamer.
over 2 weken ben ik pas weer terug.. of ik het ga missen? tja.. dat weet ik nog niet..
langzaam loop ik met de 2 koffers naar beneden en ik zie mn moeder al buiten staan wachten bij de auto. ik ren met de koffers naar buiten en gooi ze in de auto. ik zie mn moeder me even aankijken en zuchten. ik rol even met mn ogen en stap in de auto. mn moeder stapt ook in en begint naar het vliegveld te rijden, waar mijn klas op me staat te wachten.

Reageer (1)

  • Cookieliefde

    Wauw , ik ben net begonnen met lezen maar vind het nu al helemaal geweldig ! <3[

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen