Foto bij Mila Jessica Adams

the way that you flip your hair gets me overwhelmed!
veel leesplezier x

“Was leuk jullie te ontmoeten” zegt Niall met een glimlach. Ik knik lachend en geef hem een knuffel. Het was een aardige jongen! Hij geeft ook Alexis nog snel een knuffel en loopt naar zijn auto. Hij stapt in en zwaait nog even, waarna hij de auto start en wegrijdt. We lopen weer terug naar binnen. “Wat een leuke jongen!” Ik knik “En hij was nog niet eens lelijk ook!” Alexis grijnst “Alex, ga naar James!” zeg ik, waarna ik haar een duw geef. Ze grijst breed. “Nou, dat dansen gaan we dus niet meer halen, wat gaan we dan doen?” Ze denkt even na en grijnst nog een keer “Film kijken?” Ik knik vrolijk. “Welke?” Ze rent naar het dvd rek en lachend loop ik haar achterna. Ik plof op de bank terwijl ze zelf met een DVD aan komt lopen. “Friends with benefits” lees ik voor. Die film heb ik al ontzettend vaak gezien, maar wat maakt het uit, just having fun with my best friend! Ik sta weer op van de bank en loop naar de keuken. Ik pak uit een lade een zak chips en een zak popcorn en schud van beide wat in een kom. Daarna pak ik twee glazen uit de koelkast en schenk hier cola in. Met het eten en drinken loop ik terug naar de woonkamer, waar Alexis inmiddels de film heeft aangezet. Ze kijkt blij op als ze de chips ziet en pakt de afstandsbediening om de film op te zetten. Ik zet het drinken voor haar neer en zet de kom chips tussen ons beide op de bank. Ik maak het mezelf gemakkelijk en samen kijken we de film.

“Waarom kunnen onze relaties niet zo perfect zijn!” gilt Alexis uit frustratie. Ik grinnik om haar reactie. “Eerst zijn ze vrienden, dan worden ze verliefd op elkaar, weten ze dat niet, dan komt er ruzie en komen ze weer bij elkaar terug, happy end!” is haar simpele verklaring. “Alex, dit is een film, in films zijn relaties altijd perfect!” Ze knikt begrijpend “Ik denk dat ik acteur wordt” zegt ze bloedserieus. Haar gezicht liet me lachen, ze trok zo’n leuke gezichten altijd. Ik sta op van de bank en loop richting de keuken met de – inmiddels – lege kom chips. Alex komt me achterna met de glazen. “Ik ga naar huis toe, nog wat leren voor morgen” deel ik mee zodra we klaar zijn met opruimen. Ze knikt en trekt me in een snelle knuffel “See ya!” Ik draai me om en loop naar de deur “Doei!” roep ik nog, voordat de deur met een klap achter me dichtvalt.

“Mam! I’m home!” roep ik. “Ben in de keuken!” Ik loop naar de keuken toe en ga zitten op een stoel. “Wat eten we vanavond?” Mijn moeder, Molly, haalt haar schouders op. “Geen idee, wat wil je?” Meteen beginnen mijn ogen te fonkelen, zodra mam dit ziet mompelt ze wat lijkt op “Domme vraag” Ik lach om haar reactie “Moet ik gaan halen?” Ze knikt “Neem maar wat mee, papa is vanavond uit eten met zijn werk en Riley en Caitlyn zijn bij oma. Ik knik instemmend “Waar is de beurs?” “In mijn handtas” Ik sta op van mijn stoel en loop naar de gang. Zodra ik haar handtas zie begin ik erin te graaien voor de beurs, als ik die heb gevonden loop ik de deur uit “Ben weg!” roep ik nog na. Eten halen!


lovely louuuu! <3
reactie's? ;)

Reageer (1)

  • MeloveEmma

    Haha alle jongens lachen en Zayn zo: "altijd sexy blijven kijken"

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen