Vul in en reageer ;)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Crabstickz

    Je loopt samen met Iris en Renske in de stad. Plotseling zien jullie Meneer Wilten en zetten hem op een lopen. Snel kont schuifelen jullie een steegje in en denken daar veilig te zijn. Het is donker en jullie zien niet veel vanachter de buiten westen dronken hobo waar jullie schuilen. Als je plotseling een neus tegen je elleboog een voelt schrik je je rot en draai je je als een putjes schepper om. Daar staat Iris (De boer ;)) in alleen een krokodillen jurkje. Jij, Iris en Renske schrikken zich rot en rennen weer weg, weg uit het steegje. Iris (de boer) trippelt achter jullie aan. Als jullie binnenlopen bij de Jumbo om tussen de pakken hagelslag te kunnen verstoppen botsen jullie op tegen Justin en je wordt helemaal Lila. Justin zegt hoi tegen en jullie kijken elkaar in de ogen. Zijn ogen zijn prachtig Bruin. Daarna loopt hij weg. Nadat jullie een hoed hebben gekocht, skippy ballen jullie de winkel uit. Daar zien jullie Justin zichzelf in de spiegel aan het bekijken met zichzelf. Je wordt volledig Oranje en je wilt de andere kant oplopen als Iris je poept naar Justin. Met een blauw gezicht kijk je naar de grond en zeg je zachtjes hoi. Dan pakt Justin je bij je been en neemt je mee. Justin loopt ook mee en iris, en Renske blijft achter en zij gaat elkaar zoenen. In een achterkamertje van de winkel waar Justin werkt zitten jullie met z'n drieën. Daar neuken jullie de hele avond door.

    1 decennium geleden
  • Tuena

    Je loopt samen met Ado en Amber in de stad. Plotseling zien jullie meneer Bouzidie en zetten hem op een lopen. Snel huppelen jullie een steegje in en denken daar veilig te zijn. Het is donker en jullie zien niet veel vanachter de lantaarnpaal waar jullie schuilen. Als je plotseling een hand tegen je geslachtsdeel aan voelt schrik je je rot en draai je je als een baas om. Daar staat Kadi in alleen een stoffen driekwart broek. Jij en Ado en Amber schrikken zich rot en rennen weer weg, weg uit het steegje. Kadi waggelt achter jullie aan. Als jullie binnenlopen bij de claires om tussen de One Direction armbandjes te kunnen verstoppen botsen jullie op tegen Robin en je wordt helemaal paars. Robin zegt hoi tegen en jullie kijken elkaar in de ogen. Zijn ogen zijn prachtig blauw. Daarna loopt hij weg. Nadat jullie armbandjes hebben gekocht, dansen jullie de winkel uit. Daar zien jullie Robin staan shaken met Ibrahim Afellay. Je wordt volledig groen en je wilt de andere kant oplopen als Ado en Amber je vloeren naar Robin en Ibrahim. Met een rood gezicht kijk je naar de grond en zeg je zachtjes hoi. Dan pakt Ibrahim je bij je geslachtsdeel en neemt je mee. Robin loopt ook mee en Ado en Amber blijven achter en zij gaan tongzoenen met elkaar. In een achterkamertje van de winkel waar Robin werkt zitten jullie met z'n drieën. Daar doen jullie de hele avond door.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen