Foto bij Ch.51 - Do they know anything?

(pov Maria)
Ik werd wakker en keek om me heen. Gelukkig geen ziekenhuis muren om me heen. Ik rek me uit en ga recht zitten. Ik keek op de klok en zag dat het half 9 was. Stil bleef ik op bed zitten om te kijken of ik geluiden hoorde beneden. Wanneer ik zeker wist dat de kust veilig is sluip ik naar beneden en deed het licht aan. Winston schoot meteen omhoog. ‘’Ssh’’fluister ik zachtjes.
Ik keek naar de bank waar Joe in z’n boxer lag. Voor hem op tafel lag een papiertje. Hij had z’n pen nog in z’n hand. Voorzichtig sluip ik naar de tafel en gris het papiertje van tafel. M’n ogen gleden over de tekst wat blijkt een songtekst te zijn :
I'm broken
Do you hear me
I'm blinded
Cause you are everything I see
I'm dancing, alone
I'm praying
That your heart will just turn around

And there's a walk up to your door
My head turns to face the floor
Cause I can't look you in the eyes and say

When he open his arms
And holds you close tonight
It just won't feel right
Cause I can love you more than this, yeah
When he lays you down, I'm might just die inside
It just don't feel right
Cause I can love you more than this
Can love you more than this

[One Direction – More Than This]

Wanneer ik Joe hoor kreunen leg ik snel het papiertje weg. De pen valt op de grond. Ik snel naar de keuken en begin met het maken van een ontbijtje. Zou hij nog gevoelens hebben voor Sarah?. Ik zucht en smeer mezelf een broodje.
‘’Goedemorgen’’mompelt Joe wanneer hij de keuken binnenkomt wandelen. Ik keek naar hem en glimlach ‘’goedemorgen’’. ‘’Ben je al lang wakker?’’. Ik schud m’n hoofd. Hij glimlacht en gaat zitten. Ik zet hem z’n ontbijt voor. ‘’zullen we straks naar Kevin en Danielle.. kijken of ze al nieuws hebben?’’. ‘’jah’’.
Ik leun tegen het aanrecht aan met m’n handen om een hete mok thee heen, en keek naar Joe terwijl hij aan het eten was.

(pov Joe)
Het ontbijt dat Maria heeft gemaakt smaakte heerlijk. Ik keek op en zag haar naar me staren. ‘’is er iets?’’vroeg ik met een volle mond. Ze knipperde met haar ogen ‘’hmm?’’vroeg ze verward. Ik schud m’n hoofd ‘’niks’’. Ze glimlacht vaag. Nadat ik het onbijt op had stond ik op ‘’ik ga me omkleden, en dan gaan we naar Kevin’’. Ze knikt. Ik liep naar de woonkamer en gris m’n songtekst van tafel en snel naar boven om me om te kleden. Ik verstopte m’n songtekst in het nachtkastje.
Wanneer ik me helemaal had omgekleed loop ik terug naar beneden. ‘’Gaan we lopen? Het is mooi weer’’stelt Maria voor. ‘’Prima’’. Ik pak de riem van Winston. Maria neemt hem van me over en samen lopen we naar buiten.
Ik steek m’n handen in m’n zakken. Winston liep vrolijk voor ons. ‘’Waarom sliep je op de bank?’’vroeg Maria opeens. Ik haal m’n schouders op ‘’ik kon niet slapen’’. Het bleef weer stil tussen ons.
‘’Je hebt het papiertje toch niet gelezen?’’. ‘’Welk papiertje?’’vroeg ze. Ik schud m’n hoofd ‘’niks bijzonders’’. Ze glimlacht kort en liep weer verder. ‘’Waarom mag ik eigenlijk niet helpen bij het onderzoek?’’vroeg ze. ‘’omdat je al genoeg hebt meegemaakt, je moet rusten van de dokter’’. Ze zucht ‘’het is wel mijn dochter’’. ‘’De politie, en de anderen doen echt hun best’’. Ze mompelde wat onverstaanbaars.
We bellen aan bij Kevin en Danielle. Meteen gaven de meiden elkaar een knuffel. Maria liet Winston los in huis. ‘’heeft de politie al aanwijzingen?’’vroeg ik aan Kevin wanneer Danielle, Maria mee naar de woonkamer had genomen, en alleen wij twee nog in de gang stonden. Hij knikt ‘’het zijn nogal vage aanwijzingen, dus of de politie er wat aan heeft moet nog blijken uit een verdere onderzoek’’. Ik zucht ‘’hoelang gaat dat duren?’’. ‘’aantal dagen.. misschien weken’’. Nu moet ik Maria nog langer in ellende houden. ‘’Het opschieten, want Maria wordt onrustig’’.
‘’Ga leuke dingen met haar doen’’stelde Kevin aan. ‘’Dat is makkelijker gedacht dan gedaan’’mompel ik. ‘’je verzint heus wel wat’’.
Misschien moet ik inderdaad wat leuks gaan doen met Maria.

Yaay, en Frederique.. alsvast gefeliciteerd!
En iedereen die me heeft gefeliciteerd : THANKYOU!! xoxo

Reageer (1)

  • Frederique95

    hihi thank u (H)

    awesome hfstkje snel verder (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen