Ik leg Diego in zijn bedje en loop naar beneden om Charity te gaan halen. “Ben je nog niet weg.” Brom ik en kijk hem vernietigend aan. Fernando geeft Charity aan Ibrahim die haar naar haar bedje brengt. Fernando komt naar me toegelopen en wil mijn handen vastnemen. “Raak me niet aan. “Zeg ik boos en kijk hem dodelijk aan, waardoor hij een stap naar achter zet. “Laat me het dan uitleggen.” Zucht Fernando en kijkt me smekend aan.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • xBarcelona

    Hmm voorkeur.. Fernando ofcourse haha maar dan gaan al je stories al over.. die btw ook awesome zijn! uuhm David Villa, Lionel Messi, Gerard Pique, Nicolai boilesen, Christian Eriksen, Iker Casillas, Cesc Fabregas, Ibrahim KIWI(A) dat zijn wel zo'n beetje mijn favo's :P Maar nog een over Nando vind ik ook helemaal niet erg hoor mihi (:
    Jammer dat ie afgelopen is but ME LOVES IT <33
    en net als HelloDarling wahaha die laatste zin is echt leuk xD

    1 decennium geleden
  • Vilhena

    hahahahhahahahha die laatste zin. ik ga hier stuk. HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA LOL. ik heb echt genoten van je verhaal, het was echt leuk<3

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen