Foto bij 15.

Wanneer Darcy en Zayn uit de London Eye komen, suggereert Zayn dat ze naar Oxford Street kunnen gaan. Darcy stemt in en na een half uur lopen komen ze in Oxford Street. Darcy kijkt met de ogen naar het grote aantal winkels. Zayn lacht zachtjes terwijl hij zijn arm om Darcy heen slaat.
      ‘Ik wil je iets laten zien,’ zegt Zayn. Darcy kijkt hem vragend aan en haalt haar schouders op. Zayn lacht, pakt haar hand en trekt haar de winkelstraat in. Darcy volgt Zayn zonder tegen te stribbelen, hoewel ze zich afvraagt waar hij haar mee naartoe neemt.
      Na tien minuten lopen, houdt Zayn zijn handen over Darcy’s ogen om haar zicht te bedekken. Darcy maakt een geluid van protest en pakt met beide handen Zayns polsen vast. Ook al vertrouwt ze hem, ze is toch bang om tegen iets of iemand op te lopen, hoewel ze zich er vrij zeker van is dat Zayn ervoor zal zorgen dat dat niet zal gebeuren.
      ‘Wees niet bang. Ik zal niets je pijn laten doen,’ fluistert Zayn in Darcy’s oor. Darcy glimlacht en knikt. Ze gelooft hem en ze vertrouwt hem blijkbaar genoeg om hem dit te laten doen.
      ‘Oké, goed, loop nu recht naar voren,’ zegt Zayn na een paar minuten. Darcy doet precies wat hij haar opdraagt en langzaam loopt ze naar voren, terwijl ze nog steeds een grip heeft op Zayns polsen. Na een paar stappen laat Zayn Darcy stoppen met lopen. Hij draait haar voorzichtig rond, zonder zijn handen van haar ogen af te halen. Waar ben je in hemelsnaam mee bezig? denkt Darcy en ze knippert haar wimpers.
      ‘Niet gluren!’ zegt Zayn lachend als hij Darcy’s wimpers voelt kietelen tegen zijn handen. Zayn glimlacht en hij duwt Darcy voorzichtig een stukje verder, totdat ze op de juiste plaats staat.
      ‘Ben je er klaar voor?’ vraagt Zayn zachtjes in Darcy’s oor. Darcy glimlacht en knikt. Kom maar op, denkt ze. Zayn haalt langzaam zijn handen voor Darcy’s ogen vandaan en wacht haar reactie af. Darcy opent haar ogen en knippert een paar keer met haar wimpers om de gekleurde cirkels te laten verdwijnen. Wanneer de cirkels verdwenen zijn, valt Darcy’s mond open en ze kijkt verbaasd naar het gebouw voor haar. Ze staan recht voor M&M’s World.
      ‘Vind je het leuk?’ vraagt Zayn en kijkt hij naar Darcy. Darcy draait zich om en lacht naar hem, dan neemt ze zijn hand en sleurt hem de winkel in. Zayn lacht en volgt haar naar binnen, zonder haar hand los te laten. Binnen in M&M’s World, pakt Zayn de camera uit zijn zak en maakt een foto van Darcy, die voor een levensgroot, groen M&M standbeeld staat, dat is gekleed als een koningin.
      Darcy draait zich om zodra ze een lichtflits ziet, en ze ziet Zayn achter haar staan, met de camera in zijn hand die ze van haar moeder hadden meegekregen. Darcy schudt haar hoofd en glimlacht, dan ziet ze iets achter Zayn. Ze pakt de mouw van zijn jas beet en trekt hem er naartoe. Zayn kijkt haar verward aan, maar wanneer Darcy naar het object wijst, lacht hij en neemt hij er een foto van.

Na een paar uur rond te hebben gelopen en plezier te hebben gemaakt in M&M’s World, lopen Darcy en Zayn uiteindelijk de winkel uit. Zayn lacht en slaat zijn arm om Darcy’s schouders heen. Dan voelen ze waterdruppels op hun hoofd en Darcy kijkt omhoog naar de lucht.
      Donkere, grijze wolken hangen boven hun hoofd en een seconde later klinkt er een luide donderklap en een bliksemschicht verlicht de donkere lucht. Darcy gilt zachtjes, en kijkt met angst in haar ogen naar Zayn. Zayn trekt Darcy terug naar de winkel, waar ze droog staan.
      ‘Waarom blijven we hier niet nog een tijdje rondhangen, totdat de storm voorbij is?’ vraagt Zayn en hij kijkt naar Darcy. Darcy knikt met een glimlach en ze loopt naar de lange rij buizen die gevuld zijn met M&M’s.

Reageer (2)

  • OpenOcean

    AAH! ik wil daar ook heeen.
    Maar ik wil zo veel.. Ik wil ook al een Wreck This Journal x'D

    Moree? <3

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    Verderrr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen