Foto bij 14.

Dit is Fred by the way, voor de gene die willen weten hoe hij eruit ziet ;]

Enkele minuten later lopen Darcy en Zayn uit de Pret a Manger, waar ze net een broodje hebben gegeten, voordat ze daadwerkelijk de stad in gaan.
      ‘Het is leuk om te zien hoe jij en je familie zo goed met elkaar kunnen opschieten,’ zegt Zayn met een glimlach. Darcy knikt, maakt een prop van de verpakking van haar broodje en gooit het in een prullenbak. Zayn neemt Darcy’s hand en trekt haar voorzichtig naar de bushalte.
      Na een paar minuten komt de bus en stopt hij bij de bushalte, en Zayn en Darcy stappen in de bus. Ze gaan achterin zitten; Darcy zit naast het raam en Zayn zit naast haar. Darcy laat haar hoofd rusten op Zayns schouder en gaapt zachtjes. Zayn glimlacht en kijkt naar Darcy.
      ‘Je bent nog steeds moe?’ vraagt Zayn. Darcy knikt langzaam en kijkt uit het raam. Zayn slaat zijn arm om haar heen en streelt zachtjes haar arm.
      ‘Bij de volgende halte moeten we eruit,’ zegt Zayn zachtjes. Darcy knikt en glimlacht een beetje. Ze verstopt zich verder in Zayns armen en inhaleert rustig zijn lichaamsgeur. De geuren van parfum, minttandpasta en sigarettenrook zijn allemaal door elkaar gemixt. Ze glimlacht. Zayn kijkt naar Darcy en glimlacht.
      Als de bus stopt, stappen Zayn en Darcy uit de bus. Dan pakt Zayn Darcy’s hand en steken ze de straat over. Darcy kijkt met grote ogen om zich heen. Ze ziet de Big Ben en de London Eye vlak voor haar neus. Zayn werpt een blik op Darcy en ziet haar verwonderd kijken.
      ‘Groter dan je dacht dat het zou zijn?’ vraagt Zayn. Darcy knikt en kijkt naar hem. Zayn glimlacht naar haar en hij wijst op de London Eye.
      ‘Wil je daar in gaan?’ vraagt Zayn. Darcy volgt zijn vinger en ziet dat hij wijst naar de London Eye. Dan knikt ze en glimlacht. Zayn knijpt zachtjes in Darcy’s hand en grijnst.
      ‘Laten we dan gaan,’ zegt Zayn. Darcy knikt en samen lopen ze over de brug, die hen leidt naar de London Eye. Zayn slaat zijn arm om Darcy’s middel en trekt haar dichter bij hem als ze verder over de brug lopen.
      Wanneer ze aankomen bij de London Eye, lopen Zayn en Darcy de winkel in, die behoort tot de attractie, en koopt Zayn twee tickets. De man achter de balie wijst naar de lijn waar een groep andere mensen staan te wachten en vertelt hen om daar te gaan staan en daar te wachten tot een andere medewerker hen meeneemt naar een kamer voor een korte film en een foto, voordat ze daadwerkelijk in de London Eye gaan.
      Na de film neemt de werknemer ze mee naar de London Eye en in kleine groepjes gaan ze in de cabines. Zayn en Darcy houden nog steeds elkaars hand vast als de werknemer hen wil scheiden.
      ‘Ze is met mij,’ zegt Zayn. De werknemer knikt en laat ze wachten op de volgende cabine. Zayn en Darcy gaan beiden de cabine in en zien dat zij de enigen zijn die nog in de cabine moeten. Darcy gaat zitten op het bankje in het midden van de cabine en kijkt naar Zayn, die bij het raam staat en naar buiten kijkt, terwijl de cabine steeds hoger en hoger de lucht in gaat. Zayn draait zich om naar Darcy, kijkt naar haar en lacht. Dan loopt hij naar haar toe en knielt neer op een knie.
      ‘Ben je bang?’ vraagt Zayn. Darcy knikt langzaam en kijkt naar beneden als ze voelt dat haar wangen rood worden. Zayn glimlacht, neemt haar hand en trekt haar van de bank af. Dan trekt hij haar naar het raam en slaat zijn arm om haar middel als hij haar voelt wegtrekken.
      ‘Nee, kom op. Er is niets om bang voor te zijn. Ik ben hier met jou. Ik zal ervoor zorgen dat er niets gebeurt,’ zegt Zayn, en hij geeft Darcy een knipoog. Darcy lacht, knikt en kijkt voorzichtig over de rand. Haar mond valt open van verbazing als ze het uitzicht ziet op de stad. Zayn glimlacht en hij geeft haar een zachte kus op haar haren.
      ‘Prachtig, niet?’ vraagt Zayn en hij kijkt naar Darcy. Darcy kijkt terug naar hem en knikt. Het is zeker mooi.

Reageer (2)

  • OpenOcean

    Aaaaaaaawh <3
    Serieus, ik wil ook zo'n iemand als Zayn hieer.
    En ik zie nog steeds Fred Weasley voor me :P

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen