Foto bij Ch.50 - Thank you

(pov Maria)
Wanneer we bij Joe’s huis aankomen sleur ik mijn koffer eruit. Samen met Joe lopen we het huis in. ‘’Zal ik je naar je kamer brengen?’’. Ik knik. We lopen de trap op en we komen aan bij een kamer die uitzicht had over de tuin. Het was een ruime kamer met een groot bed. ‘’Wauw, dankje’’. Joe glimlacht ‘’moet ik je nog helpen met uitpakken?’’. Ik schud m’n hoofd en zet m’n koffer neer. Voorzichtig strijkt hij een plukje haar achter m’n schouders ‘’wanneer je hulp nodig hebt roep je maar. Ik knik. Met een glimlach loopt hij weg.
Ik loop naar het bed toe en wip wat op en neer. Het bed was zacht. Voorzichtig laat ik m’n vinger over de deken glijden. Ik pak m’n koffer en begin met uitpakken. De knuffel van Allyson leg ik bij me op bed. Het jurkje hang ik op aan de kast met een kleerhanger. Langzaam aan begin ik alles uit te pakken. Toiletspullen bracht ik naar de badkamer. Alles stond vol met deo, haarlak, en andere spullen van Joe. Ik loop terug naar de slaapkamer en plaats de laatste dingen in de kamer.
Ik loop naar beneden en zie Joe op de grond zitten met Winston spelen. Ik glimlach en ga op de bank zitten. Hij kijkt op ‘’is het gelukt?’’. Ik knik ‘’jawel’’. Hij glimlacht ‘’denk je dat je je een beetje thuis kan voelen hier?’’. Ik knik en aai Winston wanneer hij mijn kant op komt. ‘’ Heb je honger?’’. Ik schud m’n hoofd. ‘’Komop, je hebt al niet veel gegeten’’. Ik zucht ‘’prima.. een klein beetje dan’’. Joe staat op en loopt naar de keuken. Ik pak de afstandsbediening en zet de tv aan.
De deurbel ging. ‘’ik ga wel!’’riep ik naar Joe. Ik loop naar de deur en doe open. Rieneke stond voor de deur en gaf me een knuffel. Ik knuffel haar terug. ‘’En?’’vroeg ik wanneer we elkaar loslaten. Ze schud haar hoofd ‘’nog niets’’. Ik zucht. Er is vast maar een kleine kans dat ik haar weer in m’n armen kom sluiten.
‘’Dus je logeert bij Joe’’. Ik knik ‘’tijdelijk’’. ‘’wie is daar!’’hoor ik Joe roepen vanuit de keuken. ‘’Rieneke!’’riep ik terug. Ze grinnikt ‘’nou.. zo word ik dus verwelkomt’’. We lopen naar de woonkamer waar Winston haar vrolijk groet.

(pov Joe)
Even later vertrekt Rieneke weer en dek ik de tafel. ‘’eten!’’. Maria kwam aangelopen. Ik glimlach en zet de pan op tafel. Ik ga ook aan tafel zitten. ‘’dat ruikt heerlijk’’. Ik glimlach ‘’danku, ik kan nog wel iets’’. Ze grinnikt ‘’dat blijkt’’. Ik schep voor haar op en zet haar bord weer voor haar neus neer.
Het werd al donker buiten en samen zaten we op de bank tv te kijken. Maria ging liggen en legt haar hoofd neer op m’n schoot. Ik glimlach en kon het niet laten om door haar haar te strijken.
Deze momenten had ik lang niet meer met haar gehad. Ik genoot van elke seconde dat ze bij me was. Maar toegeven durf ik niet. ‘’bedankt’’. Ik keek haar aan ‘’waarvoor?’’. ‘’dat ik hier mag logeren’’. Ik glimlach ‘’dat hoeft niet, ik doe het met plezier’’. Ze glimlacht ‘’en toch bedankt’’. Winston klimt op de bank en gaat bij ons liggen. De film was afgelopen en Maria ging rechtop zitten ‘’ik denk dat ik naar bed ga’’. Ze drukt een kus op m’n wang en loopt weg.
Ik leg m’n hand op m’n wang en grijns, dit gaat de goede kant op. Ik keek naar Winston ‘’nou maatje, zullen wij dan ook maar naar bed’’. Ik doe de tv uit en leg Winston in z’n mand.
Ik loop naar boven en loop naar de badkamer en deed m’n avond ritueel. Daarna kroop ik in bed en viel niet veel later in slaap.

Sorry dat t zo lang duurde, maar.. IK WAS GISTER JARRIIGGG. Finally 18 ;D

Reageer (4)

  • Frederique95

    Happy birthday to yooouuuuu (A)

    snel verder

    p.s. ik word over een weekje 17 :D

    1 decennium geleden
  • JessyJonas

    Nog gefeliciteerd!

    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • MissJojo

    Gefeliciteeerd!

    1 decennium geleden
  • Ijustgo1D

    Nog gefeliciteerd (H)
    Snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen