Foto bij dromen kunnen niet gebeuren [deel 8]

Nick vroeg of hij de gitaat mog van Joe.
En kreeg hem.

Nick pov.
Ik kijk haar aan en begin te zingen en gitaar te spelen. "i gotta find you" Dat nummer van onze film.

na het liedje..

Melissa pov.
Zou nick. Dat was geweldig!! Van mij moet je doorgaan met dat soort nimmers zingen. En ik gaf hem een zoen op zijn mond. Ik vroeg of iedereen wat te drinken wouw. Ze zeggen allemaal ja. Willen julie malibu cola? Ja is goed! Rhidonna ook? Ja graag melissa. Oke dan omdat ik er ben. Ik loop naar de keuken en nick komt achter me aan. Hij begitn me te zoenen en hij vraagt vond je het goed voor je eerste keer? Maakt niet uit of je 18 bent en nog maagd Dat is heel netjes hoor zei nick. Hmm.. Nick het was zo fijn dat ik dnek dat we nog wel verder gaan?? Ik hou echt van je. Ik ook van jou melissa!!

Nick pov.
Melissa, We hebben wel sex gehad maar we hadden niets. Dus wil ik je vreagen of je een relatie met mij aan wilt? Nou nick, Natuurlijk wil ik het met jou. We zoenen elkaar nog even en schenken dan malibu cola in. We gaan de woonkamer in en gaan zitten als een stelletje. He nick, Betekent dit dat jullie een stelletje zijn zei joe. Uhmm; Joe maak kennis met mijn vriendin melissa. Haha, Nick dat wisten we dat het melissa was. Had al een vermoeder dat jullie samen waren. Ga je morgen nog mee naar de camping melissa? Nou denk het wel ja. Anders zit ik thuis te niksen. Okee mooi melissa. Word heel erg gezellig ff kijken hoe laat het al weer is. 11 uur. Zullen we maar weer gaan. Morgen moeten we weer naar school. En komen Joe en Don ook voor het eerst =D
Dan gaan we het heel erg gezellig maken. Enz.
Ja is goed nick.we lopen naar de deur en ik zoen melissa nog even. Ik zie dan Don rhidonna een zoen op haar wang geeft. Nou dan gaan wemaar he! Tot morgen Sgat!! Tot morgen Lekkerrding riepen we.

Reageer (1)

  • MarsCows

    Leukleukleuk <3

    xxxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen