Foto bij dromen kunnen niet gebeuren [deel 7]

Ondertussen in de film..

Rhidonna pov.
Ik ga tegen don aan zitten. Hij pakt mijn hand kijkt me aan (volgens mij vind hij mij leuk!) Ik kijk hem aan. Don wat ga jij morgen doen?? Naar de camping met andere. En volgend mij zou je zus meegaan. Ga jij dan ook mee? Ja, Ik ga Cker mee, Omdat jij er bent.

De film is afgelopen.

Melissa pov.
Kom nick ga je even mee? Ja is goed we lopen naar boven en gaan naar mijn moeder haar kamern en we zetten de tv aan en het licht een beetje gedimd aan en kaarsen. We gaan op het bed liggen en kijken tv. Nick begint me te smsen. Hij tikt; Hey lekkerding, ben je nog maagd? xxNick. Ik sms terug; Nick lieverd, Ik ben nog maagd. xxMelis Ik kijk nick aan we beginnen te zoenen. De deur gaat open en Joe komt binnen. Hij kijkt ons aan en zegt; Ik laat jullie wel met rust. Ik zeg wel tegen iedereen dat ze niet boven mogen komen. Oke zeiden we. Hij gaat weg en doet de deur niet dicht. Nick loopt naar de deur en doet hem dicht. Ik loop achter hem aan en hij draaid zich om.

Nick pov.
Hij begint me te zoenen! Tongen nog wel! Ik loop achter uit en we gaan zitten p het bed zoenend. Het licht valt uit dus ook de tv. DE kaarsen blijven gelukkig aan. WE gaan verder . We zoenen door. Ik trek haar shirt uit.

Melissa pov.
En ik trek mijn shirt uit. Schoenen hadden we al uit. We doen zelf onde broeken uit. We blijven nog steeds zoenen. Hij doet mijn bh los en ik doe mijn boxer uit. Ik pak een condoom uit mijn moeders la en doe nick zijn boxer uit. Ik zie dat hij stijf is en doe er een condoom om hij legt mij heel lief en voorzichtig op bed. We zoenen en hij begint zijn penis in mijn kut te douwen. Ik begin lief te kreunen. Hij ook. Wij kijken elkaar aan diep in de ogen. We beginnen te laggen. Op dat moment komt nick bijna klaar. hij gaat er uit en we doen de dekens om ons heen, En Melissa vond je het fijn?; vroeg nick. Ja heel erg lekker nick.

Melissa pov.
Ik ga even douche. En dan mag jij na mij douche. ik loop naar de douche. ik sta er onder en ik kijk naar beneden. Er kwamen 3 druppels bloed en meer niet. Dat heb je al sj evoor het eerst seks heb gehad. Ik stap onder de douche vandaan en nick komt binnen en duikt onder de douche. Ik trek een jurk aan en oorbellen en doe me make-up en haren. Doe me schoenen aan en ga naar de slaapkamer. Het licht is nog steeds uit. Nick is klaar en komt naar de slaapkamer. Ik geef hem een kus en we lopen naar beneden. Ze zijn aan het zingen. RHidonna zit op Don zijn schoot en joe is op de gitaar Ze stoppen en kijken ons aan. Kom er bij nick en melissa zeiden ze. We gaan zitten naast elkaar. We zitten in een rondje. Nick vraagt of hij de gitaar mag.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen