Foto bij dromen kunnen niet gebeuren [deel 6]

Die avondlaat om 21;00 uur.

Melissa pov.
O god wat moet ik aan?? Rhidonna!!! Help me. Ik weet niet wat ik aan moet. Mleissa, zal ik maar kijken wat er iun je kast ligt/hangt. Trek deze broek aan; skini jeans wit met een witte hemd, Onder dit blousje. Van blouw,roze,groen aan. En wat voor schoenen rhidonna?? Euhm.. Deze pumps. Witte pump met diamanten. DAnk je rhidonna. Ik kleed me aan. ik doe me make-up en mijn haar. WElke oorbellen. Die grote ronde of die kange? Hmm.. Toch maar die ronde. De bel gaat. Ik doe de deur open en daar staat nick. Kom binnen, Nick staart naar me en hij zegt; Je ziet er mooi uit vanavond! Doe je mond maar dicht hoor nick en ik knip oog naar hem. Jij ziet er ook goed uit hoor nick!! (Hij heeft een zwarte skini aan met een witte overhemd en een leren jack. En leuke zwart witte geblokte schoenen aan.) Hij gaat zitten en ik zet de radio aan. Nick wil je drinken? Ja lekker, lekkerding. Wat wil je? Ik kom wel even zegt nick.

Nick pov.

ik kijk in de koelkast en ik vroeg of ik malibu cola mocht. Ja hooh zei ze. Ik neem zelf ook. We schenken in en gaan dan naast elkaar zitten. Hé melis, Vind je het erg als mijn broers zometeen ook komen? Ja leuk dan kan ik die ook ontmoeten!!

5minuten later gaat de bel.

Melissa pov.
Wij lopen naar de deur. Nick pakt mijn hand. Hij kijkt me aan en zegt; Weet je zeker dat je wilt dat ze komen? ik bedoel al je het niet wilt dan moet je het zeggen hé?? ik kijk hem diep in zijn ogen en fluister in zijn oor; Nee hoor, Zolang ik maar bij jou ben is het zoiezo leuk. Hij lacht naar me. En we doen de deur open.(we hebben nog steeds elkaar vast) Daar staan zijn broers. Ze kijken ons aan en zeggen; Alles goed? Wij zeggen tegelijk ja Cker. Kom binnen.
Ze komen binnen en geven me een hand en stellen zich voor.. He ik ben don. He ik ben Joe. Leuk je te ontmoeten. Wat zie je er goed uit zei Don.

Nick pov.
he jongens leuk dat jullie er zijn. Hé Joe wat zie ik. Heb je je gitaat meegenomen? Ja klopt, Ik dacht misschien kunnen we nog iets leuks zingen ofso. LEuk zei melissa.

Melissa pov.
Luister jongens ik heb ook nog een zusje ik zal haar even boven halen...

Ondertussen beneden...

Don pov.
Zozo nick. Je heb wel een lekkerding en een leuke meid uigekozen. Ja zegt nick; Ik kom er vanavond ook pas achter dat ze er mooi en geil uit kon zien. Op school heeft ze andere kleding aan. Zei nick. Nou , ik weet het kijk naar het huis Zo luxe en mooi. Wij hebben ook een villa die ook zo mooi is. En dit is ook een villa. Dus misschien wilt ze niet laten zien dat ze rijk is. Dat zou kunnen broertje.!

Boven..

Melissa Pov.
Rhidonna, Kom je mee naar beneden? Jongens willen je ontmoeten. Van jonas brothers, Ik kom melis!! We lopen naar beneden. De jongens staan in de hal. ze zien ons eraf lopen en kijken mij aan alsof ik de koningin ben. Jongens dit is rhidonna, Mijn zusje.
Hallo, Ik ben joe.! Hoi ii..ik bben Don.
Hallo leuk jullie te ontmoeten. Zullen we een film gaan kijken boy's?? Ja is goed meiden.

We gaan naar de kelder, hier neem plaats. Doe alsof je thuis bent. Dit is onze bios. WElke wilm zullen we kijken? Final destination 4? Mirrors? Chuckie? Zeg het maar. Ik heb de nieuwste.

Don pov.
Oehh. Doe chuckie!!

Joe pov.
Nee man! Die heb ik al 20.000 keer gezien.

Don pov.
Helemaal niet 3x maar.

Joe pov.
Echt niet.

Don pov.
Echt wel

Joe pov.
Echt n...

Nick pov.
Jongens, jongens. We gaan wel final destination kijken, Die is net nieuw.

Melissa pov.
DAt word dus final destination 4. Waar ga ik zitten.?? ff kijken. Er is plek tussen Joe ne Nick. Ik ga daar wel zitten. Ik zag rhidonna al naar don kijekn en flirten. Dat wordt wat. De film begint.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen