Foto bij 0.9

Heeei honeys.
Hier in Narnia is het verschrikkelijk weer. Het regent heeeeeeeel hard. Zelfs zo hard dat het water niet meer goed weg kan dus de wc staat op overstromen HAHAHAHAH.

xoxo

Ik pak mijn laptop en loop naar de bank, Sandra volgt mijn voorbeeld. "Zullen we anders even de foto's op de laptop zetten"? "Ja is goed. Wacht ik pak even mijn kabeltje." Sandra loopt weg en ik zet wat muziek op. Sandra komt terug de kamer in met haar camera en het kabeltje en gaat weer zitten. Als Sandra weer zit sta ik op. "Wat drinken"? "Ja lekker wat heb je?" Ik loop naar de keuken en open de koelkast. "IK HEB COLA, WIJN, GEWOON NIET SPECIAAL BIER, EN WE HEBBEN NOG BIETJE JACK DANIELS!" roep ik de kamer in. "Zullen we jack daniels delen?" Ik denk even na. "Zullen we er dan cola jack daniels van maken"? "Ja is ook goed!" Snel pak ik twee glazen en schenk voor ons alle twee in en pak ook nog een bak met chips. Ik zet alles op de salon tafel en ga weer zitten. Sandra is al bijna klaar met alle foto's op haar laptop zetten en ik kijk nog even snel op Tumblr. Maar dan begin mijn telefoon te trillen. Een whats app van mijn neef.
Josh Heei babe <3
Ik zucht ik heb hier helemaal geen zin in want ik weet toch al hoe het uit gaat lopen.
Kyra Hee (:
Josh Howareyaa?
Kyra Wel goeed. Hoe is het met jou?
Josh Mwaa. Niet zo.
Kyra En wat is er?
Josh Ik heb zin.
Kyra Waarin. Komop Josh wees duidelijk.
Josh In jou! Kom hier heen! Ik wil je. Niet straks maar nu!
Kyra Fluck off Josh! Doe normaal! We zijn familie ik ben niet je speeltje! En ik heb een vriendin hier!
Josh So what dat we familie zijn! En als je een vriendin bij je hebt maakt niet uit. Dan doet ze toch lekker mee...
Kyra Flikker op Josh! Doe normaal man! Als je zo blijft doen ga er maar niet vanuit dat ik je nog hoef te zien.

snel gooi ik mijn telefoon in de andere stoel en Doe alle deuren op slot. "Wat is er meid?" Ik kruip met tranen in mijn ogen op de bank. "Josh is weer bezig Sandra ik ben bang. Straks komt hij weer hier naartoe net als de vorige keer". Er loopt een traan over mijn wang en Sandra trekt mij tegen zich aan. "Meisje toch. Ik ben er en we laten niemand binnen. Kom we gaan alle ramen en gordijnen dicht doen" Ze staat op en trekt me aan mijn arm mee. Sandra doet alle ramen en gordijnen dicht terwijl ik naar de keuken loop om alle gordijnen dicht te doen. Ik heb geen idee of Josh een sleutel van de deur heeft dus laat ik op alle deuren een sleutel steken. Als we klaar zijn lopen we terug de kamer in en zet ik Up all night aan. Gelukkig hebben we een best afgelegen huis dus ik zet hem lekker hard aan. Ik drink mijn glas leeg en pak voor ons samen nog een flesje bier. Na een kwartier springen we zingend de kamer rond I wanna stay up all night and jump around, until we see the sun
I wanna stay up all night and find a girl and tell her she's the one
Hold on to the feeling and don't let it go
'Cause we got the flow now, get out of control
I wanna stay up all night and do it all with you
Op dat moment gaat de bel en ik ren naar de deur. "KYRA DOE OPEN"! "VERDOMME JOSH ROT OP"! "NIET VOORDAT IK JE HEB GEHAD"! "JOSH IK HEB JE GEWAARSCHUWD ZO ZIE JE ME NOOIT MEER"! "DOE NU VERDOMME OPEN OF IK GOOI EEN RAAM IN"! "VEEL SUCCES! DE ROLLUIKEN ZIJN DICHT. ALS JE HIER OVER VIJF MINUTEN NOG BENT BEL IK DE POLITIE! DOEI JOS!" Snel liep ik terug naar de kamer en zette de muziek nog wat harder. I, I wanna save ya, wanna save ya heart, tonight
He'll only break ya, leave you torn apart, ooh
I can't be no superman, but for you, I'll be super human
I, I wanna save ya, save ya, save ya, tonight
Als Sandra en ik nog een paar nummers mee gedanst en gesprongen hebben loop ik weer naar de deur en hou mijn oor ertegen aan. op dat moment word er weer op de deur geklopt "KYRA DOE VERDOMME OPEN!" Ik loop terug de kamer in en zeg tegen Sandra dat ik de politie ga bellen. Sandra zet de muziek zachter en ik pak de telefoon.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen