Foto bij 069.2 Harry Styles

Holaaaaaaaaaaaaaalalaaa
I so freakkiiiing love you... Volgens mij zeg ik dat te vaak....
Maar het is wel zoo! Ik heb hier dus best wel een beetje lopen springen door mijn kamer heen omdat we gewoon in de freaking top staan!!
Jullie zijn zooo die hard en geweldig!
Maar natuurlijk geldt de deal nog steeds en de kudo's en reacties zijn eigenlijk al lang behaald! Dus voor jullie weer een nieuw stukje!! Ookal hebben jullie er al best wel wat gekregen vandaag..
Damnit, onweer... Ik haat onweer... :(, waarom zei ik dat?? Geen idee...
Xx Curlyy

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (15)

  • Romyy43

    Die vent maakt maar tijd ,, HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHA (lol)(lol)(lol)



    Dit verhaal is soo cool :D

    1 decennium geleden
  • Judithjjeee

    WAHAHAAAA Die vent maakt maar tijd xD ik lag echt serieus in een deuk toen ik dat las: ik zie harry dat namelijk zeggen en dat is echt heuuul grappig xD aaahwww maar wel superlief en oohw ik ben benieuwd naar de echo :)
    haha Louis wil haar buik voelen, toen lag ik dus zeg maar weer in een deuk, want ik zag het zeg maar ff voor me, je wilt niet weten hoe lachwekkend dat bij mij eruit ziet XD en dat onweer was echt lelijk zeg....wij waren zo bij opa, (hij heeft een hondje(hoera)) dus toen gingen mijn zusje en ik die uitlaten....zijn we nog geen 50 meter, begint het ineens...echt ineens kei hard te regenen dus wij zo: tjaa....dan HEEAY SUMMERPARADISE OP DE RADIIOOOOO sooryy afgeleid maar toen gingen we maar ff onder een boom schuilen maar toen begon het ook te onweren dusjjaa....toen stonden we daar niet zo goed bij een boom, dus wij gillend rennend (ik op m'n slippers, dat gaat heuuuul moeilijk) naar binnen, dus wij zo binnen: STOP HET MET REGENEN dus wij zo nou ja zeg waarom dit nu weer.....maar toen begon het weer kei hard te regenen en en ik zo: mwahahaaaaa gelukkig: want anders was het heul oneerlijk geweest maar toen begon het te onweren, en ik wilde jou smsen alleen er was een fout bij verzenden, dus ik heb het serieus 10x geprobeert maarrrr het lukte niet *zucht* maarja dat was dus mijn verhaaltje van gisteren en nu is het ineens weer supermooi weer :), maar dan wordt het vanavond zeker weer superlelijk weer maarjaa.....oohw ik heb zo'n zin in morgen in jou en Tim's feest :)....juul komt waarschijnlijk niet, ik weet niet precies waarom maarjja....ik kom wel JEEUUUHHW ohweee als de lucht dan denkt (okeaay lucht denkt niet maarja) mmmmm laten we het eens pijpenstelen gaan regenen want dan vermoord ik de lucht
    hihi last friday night is nu op de radio en ik moet denken aan harry...:$
    en zou Liam van deze smiley bang worden: :Y) dan gaat ie echt zo van:(6)
    whahahaaaa xD
    maar ga maar lekker snel verdersssssssssssss :)

    xxxx en tot morgeneeeen
    (H)Love Yaaa(H)

    1 decennium geleden
  • Involved

    Wow, ik was er effe een dagje niet (had schoolreis :)) en gelijk kon ik weer heel wat stukjes lezen
    Echt waar in 1 woord gewoon geweldig! Het is echt een leuk verhaal
    Xx

    1 decennium geleden
  • Cherbear

    Nieuwe abo en verder!

    1 decennium geleden
  • SaarJulia

    Oh oh dit word nog wat..
    Kudoo en snel verder<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen