Foto bij Dromen kunnen niet gebeuren [deel 5]

Etens tijd...

We zitten aan tafel te eten en toen werd er aangebeld.. Wie kan dat nou zijn??


Nick pov.
Melissa loopt naar de deur en doet hem open. Hoi Melissa. Wat kom jij hier doen zegt melissa. Nou ik wil mijn excuses aanbieden. Omdat ik vandaag zo arrogant was. Sorry daarvoor.

Melissa pov.
Kom binnen. Dank je zegt nick heel erg beleefd. Ik loop naar mijn moeder. Hoi mam, Dit is die nieuwe leerling in mijn klas. Hoi ik ben de moeder van melissa. Mijn naam is simone. leuk uw te ontmoeten ik ben Nick. Hoe heb je ons huis gevonden vroeg simone. Nou uhhmm,, ik heb met melissa gepraat en toen vroeg ik waar zij woonde. Oke nick.


Mama pov.

Ga zitten Nick. Dan kan ik kennis maken met de nieuwe leerling van de klas van melis. O oke is goed.

Nick gaat zitten naast melissa.

Vertel nick, Waar kom je vandaan? ik kom oorspronkelijk uit amerika. Maar woon nu al 10 jaar hier in miami.

Melissa pov.
Ik blijf rustig zitten. Nick waarom heb je voor deze school gekozen? Ik moest iets nuttigst doen omdat we voorlopig niet zingen dus dan ging ik maar naar school. Dat is een goede keus Nick. ik loop naar de keuken en wil drinken pakken. Nick wil je ook drinken? Ja is goed Melis. Ik pak nog een gals en schenk hem vol met cola. Alsjeblieft Nick. Dank je wel.

Nick pov.
Zozo, Ik kreeg te horen dat je een maand alleen thuis bent. Ja klopt. Ik ga nog verder met me tas inpakken boven zei simone. Is goed mam. Wat ben je vanplan nu je een maand alleen thuis bent?Ik denk zo ie zo dat ik een feest ga geven en een film avond. Oke,, Mag je dat wel van je moeder? Nou eigenlijk niet. Oohh Stout meisje. WE beginnen te laggen. Morgen is het vrijdag en dan is het weekend wat ga je dan doen? Ik denkl dat ik niets ga doen. Eerste weekend ga ik rustig doen. Oke, Ik wouw namenlijk jou iets vragen. Ow wat dan? Of je dit weekend mee gaat naar de camping van mij? Omdat je een lief meisje bent en dan kan ik je beter leren kennen. En jij ook mijn broers. ik moet op mijn zusje letten, Rhidonna. Ze mag niet alleen zijn. Ik wil wel mee. DAn neem je toch je zusje mee? DAt kan ook maar ik mag niet van mijn moeder weetje. Wat dacht je ervan om het stiekem te doen? Uhhmm,, Waarom niet!! Ik kom vanavond anders nog wel even naar je toe. Dan hebben we genoeg tijd om te praten. is goed Nick! ik loop met melissa naar de deur en geef haar een knipoog. Ze moet blozen. WAt schattig!! ik doe de deur open en zeg gedag en loop naar huis.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen