Foto bij Saturday ..

(links) Julia
(rechts) Sophie

~De 'ik' persoon in het verhaal is Julia !~

8.00 zie ik op mijn wekker staan, het is zaterdagochtend en de zon schijnt mijn kamer binnen. Ik stap uit mijn bed en loop de trap af, het is nog stil buiten en ook in het huis hangt een rustige sfeer, net als altijd op zaterdagochten is Julia als eerst wakker.
Ze maakt thee en gaat buiten in het zonnetje zitten. Ze sluit haar ogen en geniet van de vogels die ze hoort op deze vroege zaterdagochtend.
Ik pak mijn mobiel en sms Sophie:
[face=courier][/face]heey, ben je al wakker ? :) xoxo
dan sta ik op en ga me aankleden.
Ik doe mijn gordijnen open en pak een korte broek en een shirt met GIRLS! erop, mijn lievelings-shirt die ik heb gekregen van mijn oom in Amerika. Dan klopt er iemand op mijn deur. 'binnen, zeg ik zachtjes'.
Het is mijn moeder, ze heeft Zoey (mijn babyzusje) op haar arm. Vrolijk zwaait Zoey naar mij en steekt haar armen uit. Ik pak haar van mijn moeders schouders en ze begint vrolijk te lachen wanneer ik haar op mijn bed leg en haar kietel.
12.00
Ik zie Sophie mijn tuin inkomen en gaat zoals altijd even met m'n zusje spelen. 'Zozo ben je daar dan eindelijk ?' Sophie is altijd wel een half uur te laat, zo is ze en ik ben daar best wel aangewend. Snel zegt ze mijn moeder gedag, en fietsen we samen naar 'The Happy' waar we bijna elke zaterdag heengaan om wat te drinken en te praten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen