Foto bij 16.

Het is al twee weken geleden dat Darcy met haar familie is verhuisd uit Birmingham naar Londen, en Darcy begint steeds beter bevriend te raken met Zayn en zijn vriend Liam. Tijdens de lunchpauzes zitten ze alledrie bij elkaar en soms komt ook Niall, die Darcy herkent als hun kleine, blonde, Ierse vriend, die erg vriendelijk is, bij hen aan tafel zitten. En Louis, de jongen met een bril, die een groot deel van zijn tijd samen met Harry besteedt. Ook hij komt zo nu en dan bij hen zitten. Dan blijft er nog een persoon over; Harry.
      Nadat Harry naar haar toe kwam in de gang en haar vertelde dat ze geen contact meer met Zayn mocht hebben, en hij en Zayn een gevecht begonnen op haar eerste schooldag. Sindsdien is ze bang van hem, hoewel hij en Zayn werden opgeschort, was ze nog steeds bang om in contact te komen met Zayn. Maar toen Liam haar vertelde dat Harry haar niet kon kwetsen of pijn kon doen en dat hij en Zayn er alles aan zouden doen om het te voorkomen, geloofde ze hem.
      Darcy opent haar dagboek, pakt haar pen en begint te schrijven op een lege pagina. Wanneer ze precies twee woorden heeft opgeschreven, wordt er op haar slaapkamerdeur geklopt. Darcy zucht, doet haar dagboek dicht en legt het in de tweede lade van haar nachtkastje, waar niemand het ooit heeft kunnen vinden. Dan staat ze op van haar bed en loopt richting de deur.
      Het kloppen gaat door, maar wanneer Darcy de deur opent, raakt Fred haar bijna op het voorhoofd met zijn vuist. Darcy knippert een paar keer met haar wimpers, als ze naar haar broer kijkt.
      ‘Sorry Darce,’ zegt Fred lachend en hij kijkt met grote ogen naar zijn zus. Darcy schudt haar hoofd en glimlacht naar hem.
      ‘Hoe dan ook, ik vroeg me af of je met mij mee wilde naar de opticien. Ik moet een nieuwe set contactlenzen hebben, omdat ik nu mijn laatste paar in heb,’ zegt Fred en hij kijkt met een vragende blik in zijn ogen naar zijn jongere zus. Darcy knikt en glimlacht. Fred glimlacht en kijkt naar Darcy's voeten.
      ‘Als je een paar schoenen aan doet, kunnen we vertrekken,’ zegt Fred. Darcy knikt, duwt haar broer uit haar slaapkamer en sluit de deur achter zich. Ze volgt haar broer de trap af, pakt haar paar oude blauwe All Stars en glijdt haar voeten in hen. Dan bindt ze snel haar schoenveters. Wanneer Darcy weer rechtop staat, geeft Fred haar jas aan en opent de voordeur.



Woeps, bijna door mijn voorraad heen, dus het zal waarschijnlijk wat langer duren voordat er een nieuw HS is. En buiten dat ga ik de 28ste op vakantie naar Frankrijk *yeey -_-* mag dan wel mijn laptop mee maar zal er niet 24/7 achter kunnen aangezien ik hem dan moet delen... Mja,sucks..
BTWW; wie kent het Wreck This Journal boek?? =]

Reageer (3)

  • OpenOcean

    GA MIJ NIET VERTELLEN DAT JE EEN WTJ HEBT...
    IK WIL, IK WIl, IK WIL (a)
    Pff, naar Frankrijk.. Brr, ik houd niet echt van die taal xd.

    <3

    1 decennium geleden
  • OhMyHoran

    Ik ken dat boek ! iloveit (: snel verder ^^

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen