Foto bij 13.

Op een zaterdagochtend wordt Darcy wakker omdat iemand voorzichtig met zijn hand haar wang streelt. Darcy opent haar ogen, knippert dan een paar keer met haar wimpers voordat de wazige blik weggaat en ze goed kan zien wie haar wakker maakte.
      ‘Goedemorgen, Darcy,’ zegt Zayn met een glimlach. Darcy knikt en wrijft de slaap uit haar ogen, en na een korte geeuw, ze kijkt hem aan en glimlacht.
      ‘Ben je wakker?’ vraagt Zayn met een lachje. Darcy knikt met een kleine glimlach. Zayn glimlacht, staat op van zijn knieën en laat een zachte zucht.
      ‘Ga je maar gauw aankleden want we hebben een hoop te doen en ik wil je nog veel plaatsen laten zien. Ik ga alvast naar beneden,’ zegt Zayn en hij loopt Darcy’s slaapkamer uit, maar voordat hij de deur achter zich sluit, geeft hij haar snel een knipoog. Darcy voelt het bloed naar haar gezicht stijgen, waardoor het rood kleurt en ze voelt haar lippen krullen in een glimlach.
      Zo snel als ze kan, kleedt Darcy zich aan, dan borstelt ze haar haren en loopt ze naar de badkamer om haar tanden te poetsen. Wanneer Darcy de trap af loopt, loopt Marcy net de trap op en ze kijkt naar haar jongere zus.
      ‘Hij is een schatje, die Zayn. Zorg ervoor dat je hem dichtbij je houdt, je zult hem ooit nog eens nodig hebben,’ zegt Marcy met een knipoog. Darcy kijkt verward naar haar zus. Wat bedoelt Marcy daarmee, dat ze Zayn misschien ooit nog nodig zal hebben?
      Darcy haalt haar schouders op, pakt haar schoenen van de grond en loopt naar de woonkamer waar ze Zayn, Gracie en Aayden op de bank ziet zitten. Wanneer Zayn Darcy de woonkamer in ziet lopen, glimlacht hij naar haar. Darcy glimlacht terug en loopt naar hen toe.
      ‘Ben je er klaar voor?’ vraagt Zayn. Darcy schudt haar hoofd en houdt haar schoenen omhoog, dan gaat ze naast hem zitten en strikt haar schoenveters nadat ze haar voeten in hen heeft laten glijden. Zayn en Darcy staan op van de bank en Darcy kijkt naar haar moeder, die haar een kus op de wang geeft.
      ‘Veel plezier, lieverd,’ zegt Gracie met een glimlach. Darcy knikt en kijkt naar Aayden die naast haar moeder staat. Aayden geeft Darcy een knuffel en kijkt naar Zayn.
      ‘Hij is een hele aardige jongeman. Weet je zeker dat hij geen model is?’ fluistert Aayden in het oor van Darcy. Darcy’s wangen kleuren rood en ze kijkt naar haar stiefvader. Aayden glimlacht naar haar en hij slaat zijn arm om Gracie’s schouders. Dan wendt Darcy zich tot Zayn en glimlacht.
      ‘Oké, kom op. Ik heb veel om te laten zien en ik weet niet zeker of we het kunnen redden in een dag, maar we maken er gewoon het beste van,’ zegt Zayn en hij steekt zijn hand uit naar Darcy. Darcy knikt en neemt zijn hand en houdt hem goed vast. Ze lopen naar de voordeur en wanneer Zayn hem opent, houdt Gracie hen tegen door hun namen te roepen.
      ‘Wacht, neem een paar foto’s terwijl jullie weg zijn,’ zegt Gracie en ze geeft Darcy een Nikon camera. Darcy en Zayn knikken beide en verlaten het huis.

Reageer (2)

  • OpenOcean

    Aaawh <3

    Pff, ik heb geen zin meer om mn Q mail te gaan lezen xd
    Ik denk echt dat ik een 'break' ga nemen op sommige verhaleen, niet op deze of course!

    1 decennium geleden
  • LiamsFlick

    Oeeh... Zayn en Darcy zijn verliefd (flower) ;P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen