Gregory

Het werd weer donker en Renée had zich omgekleed in een iets warmer setje kleding. Ik zelf had alleen maar korte broeken meegenomen dus had ik op advies van Renée mijn sokken helemaal omhoog getrokken. Het zag er niet uit maar dat gaf even helemaal niets. De kussens waren droog en ik had mijn hele deo fles er overheen gespoten om de geur er uit te krijgen. Voor even sluit ik mijn ogen, maar open ze gelijk weer, het beeld van alle dode mensen blijft maar op mijn netvlies hangen. Renée staart voor zicht uit en er lopen kleine tranen over haar wangen, 'Ik ben bang' ik knik instemmend 'Ik ook denk ik' 'Wat als we hier voor altijd moeten blijven?' ik haal mijn schouders op en ga op mijn rug liggen, 'dan weet ik niet, moeten we er samen het beste van maken' ze veegt haar tranen weg en gaat ook op het geïmproviseerde bed liggen, 'Wat ging jij doen in Miami?' ze kijkt me vragend aan haar blauwe ogen glinsteren nog een beetje door haar tranen, 'Ik ging op vakantie' 'Alleen?' ik schud glimlachend mijn hoofd 'Nee mijn vrienden waren daar al een week, ik had niet eerder vrij' het blijft even stil voordat ik verder praat, 'En jij?' 'Ik ging een vriendin bezoeken die is daar naar toe gemigreerd' 'En nu zitten we hier' mompel ik dramatisch.

Met een diepe zucht kom ik weer overeind, gisteren viel ik zo in slaap. Nu bleef de crash op mijn netvlies branden. Elke keer als ik mijn ogen sluit voelt het alsof ik opnieuw neerstort. Net op het moment dat ik het gehad heb en op wil staan draait Renée zich om en legt haar hoofd op mijn borst, 'Je bent zo lekker warm' ik glimlach en kijk naar haar slapende gezicht, ik had het slechter kunnen treffen.

'Gregory wakker worden' 'Waarom ik slaap net' kreun ik vermoeid, 'Nee moet je zien kom' vermoeid open ik mijn ogen en kijk naar Renée die gekleed in een bikini mij omhoog trekt en naar het water rent 'Kijk daar dolfijnen' zonder op antwoord te wachten duikt ze het water in en zwemt iets dichter bij 'Kom dan' ik ga met kleren en al het water in en ga naast haar zwemmen, 'Wauw zo mooi' ik knik en staar naar de dolfijnen, de zon die net opkomt geeft een vredige kleur over dit stukje aarde en even vergeet ik dat we in de problemen zitten en geniet ik van dit moment. 'Wauw' 'Mag ik op je nek?' 'huh?' 'Ja dan kan ik het beter zien' glimlachend duik ik onder water en laat Renée plaats nemen op mijn schouders. 'Ah dit moet je zien' 'Ja zullen we ruilen?' ik grijns en kijk haar aan in haar stralende ogen. 'Echt je zou niet zeggen dat we diep in de ellende zitten'

Sorry weer een werkweek dus komt niet zoveel;)
Thanks voor de reacties!:-) xxxx

Reageer (5)

  • xFelic

    Zo romantisch! ik ben gewoon verliefd hier op!! snel verder!(H)

    1 decennium geleden
  • QueenMary

    prachtig <33

    1 decennium geleden
  • litllebitch

    Snel veder (H)

    1 decennium geleden
  • Jennifer1308

    Wauw, snel verder

    1 decennium geleden
  • Nelinuh

    heel snel verder :D

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen