Foto bij - Eight Months -

(pov Maria)
3 dagen gingen voorbij, en nog steeds had ik Allyson niet gezien en lag ik nog steeds in de koude, witte kamer van het ziekenhuis. Ik staar voor me uit en keek naar het plafond. Alles was spierwit, waar je hoofdpijn van kan krijgen. Joe was samen met de andere opzoek naar Allyson. Ik keek op de klok en zag dat het al 6 uur was. Over een paar minuten zou Joe de deur vast instormen. En wederom had ik gelijk.
Er werd aan de deur geklopt. Er stak een hoofd door de deurgat. Ik ging rechtzitten en glimlach zwak naar hem. Joe loopt verder ‘’hey’’. Ik glimlach ‘’hey, en?’’. Dit was een standaard vraag geworden. En telkens kreeg ik weer hetzelfde antwoord. Hij schud z’n hoofd ‘’niks.. maar we zijn van plan detectives op de zaak te zetten, zodat we haar sneller hebben’’. Misschien ben ik haar wel voor altijd kwijt, misschien zijn ze wel naar een ander land gevlucht, hun naam veranderd. Verschrikkelijke scenario’s spelen door m’n hoofd. ‘’Waar denk je aan?’’. Ik keek hem aan ‘’hoe graag ik hier uit wil’’zucht ik. Hij strijkt zacht over m’n hand. Oh wat heb ik dit gemist. ‘’Hij zei dat je hier binnenkort uit mag’’. Ik zucht ‘’weetje hoelang binnenkort duurt?’’. Hij knikt. Ik keek naar m’n hand waar het infuus door heen liep.
‘’Trouwens.. weetje nog, dat ene liedje wat je nooit mocht lezen voor ons volgende album?’’vroeg Joe. Ik keek hem aan ‘’ja,. Wat is daar mee?’’. ‘’Misschien kan je hem eerder beluisteren, wanneer we die hebben opgenomen’’. Voor dit nieuws was ik nog niet in de stemming, en toch zet ik m’n beste glimlach op ‘’leuk’’. Hij knikt en keek me kort aan. Blozend keek ik weg. Ik wou hem zo graag terug, maar ik kan het niet, en hij wil mij waarschijnlijk ook niet. Een zucht verlaat m’n lippen. Hij keek me aan ‘’is er iets?’’. Ik schud m’n hoofd ‘’Ik mis Allyson gewoon’’. Hij legt z’n hand op m’n hand ‘’het komt goed, vertrouw me’’. Ik glimlach zwak.

(pov Nick)
Samen met de rest zochten we verder. Kevin en Danielle waren aan het praten met politie. Ik en Rieneke zaten achter computer, namen op te zoeken. Zachtjes streel ik over haar hand. Ze keek op en glimlacht. Ik glimlach terug. ‘’Dat je met die Mike bevriend was’’. ‘’idd, dat was een grote fout, ik had het niet verwacht van hem’’. Ze schud haar hoofd. Ik druk een kus op haar lippen. Ze glimlacht ‘’I love you’’. ‘’Love you too’’. Ze glimlacht en keek weer naar haar laptop.
Na een aantal hopeloze pogingen gaven we op. Het werd al later. ‘’Volgens mij kunnen we niks meer doen, we zijn al dagen bezig’’. Ze knikt ‘’misschien moeten we het maar overlaten aan de politie’’. Ze knikt en keek me aan ‘’Ik hoop niet dat ze niet boos worden’’. Ik schud m’n hoofd ‘’vast niet’’. Ze zucht. Ik druk een kus op haar voorhoofd ‘’we hebben alles gedaan wat we konden’’. Ze knikt ‘’Ik ga morgen bij Maria kijken’’. Ik glimlach ‘’je bent een geweldige vriendin’’. Rieneke begon te blozen.
We maakten ons klaar voor bed. Ik ging liggen en maak plaats voor Rieneke. Ze kroop naast me. Ik glimlach en sloeg m’n armen om haar heen. Ze legt haar hand tegen mijn hand en keek ernaar. Ik glimlach en druk een kus op haar lippen. Gewillig beantwoord ze hem. Zachtjes streel ik met m’n vingertoppen over haar rug. Kippenvel verscheen op haar huid. Langzaam trok ik me terug. Verliefd staarde ik in haar ogen. ‘’Weltrusten’’. ‘’Weltrusten’’.
Ik keek toe hoe ze in slaap viel. Wanneer ze eindelijk sliep sloot ik m’n ogen en val langzaam in slaap.

mwuahaha over paar daagjes 18 ;D maar wees gerust, ik vind het te leuk om te typen om te stoppen omdat ik eenmaal 18 heb bereikt x'D Dus ik ben bang dat jullie nog wel even ana me vast zitten

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen