Foto bij 11.

Darcy volgt haar broer de kroeg uit, terwijl ze haar jas aan het aantrekken is. Fred pakt zijn autosleutels uit zijn zak en opent zijn auto. Op het moment dat Darcy de autodeur opent, hoort ze iemand haar naam roepen. Als ze zich omdraait, ziet ze Zayn in haar richting lopen.
      ‘Darcy, wacht’, zegt Zayn en hij rent het laatste deel van de afstand tussen hen in. Darcy buigt naar beneden, kijkt naar Fred, die knikt en ze sluit het portier. Dan kijkt Darcy terug naar Zayn en ze wacht tot hij begint te praten.
      ‘Het spijt me wat er gebeurd is met Harry binnen. Hij doet meestal niet zo, maar omdat je nieuw bent en omdat ik de hele dag met je heb opgetrokken en je rond de school heb geleid. Ik denk dat hij gewoon een beetje jaloers op je is’, zegt Zayn en hij kijkt met een blik vol schuld in zijn ogen naar Darcy. Darcy schudt haar hoofd en maakt een gebaar met haar hand als teken dat het goed is. Zayn schudt zijn hoofd en sluit zijn ogen voor een fractie van een seconde.
      ‘Nee, het is niet oké. Een van mijn beste vrienden treitert je en ook achter je rug om praat hij over je en dat verdien je niet. Je bent echt een lief meisje en ik kan niet tegen het feit dat mijn vrienden haten iemand die ik graag mag’, zegt Zayn. Darcy zucht zachtjes en dan knikt. Ze begrijpt hem heel erg goed. Zayn legt zijn handen op Darcy’s schouders en kijkt in haar grijze ogen, die terug kijken in zijn bruine.
      ‘Ik wil dat je weet dat ook al praat je niet, je bent een van de liefste mensen die ik heb ontmoet in mijn leven en ik zuig dit niet uit mijn duim, eerlijk. Ik zou graag je vriend zijn en ik wil je graag de stad laten zien, als je dat ook wilt natuurlijk’, zegt Zayn. Darcy kijkt naar hem, en ze staart in zijn mooie bruine ogen wetend dat hij wacht op een reactie wacht, maar ze kan zich niet bewegen. Het is alsof ze gehypnotiseerd wordt als ze in zijn ogen kijkt. “Misschien moet ik hem een kans geven, hij was erg aardig vandaag en ondanks dat hij had gevochten met Harry vandaag omwille van mij, is hij wel de enige op school die moeite doet om mij te leren kennen en een vriend probeert te zijn. En daarbij, lijkt hij me heel interessant. Zijn bruine ogen. Zijn gezicht en zijn lichaam. Hij zou een model kunnen zijn. Ik vraag me af of hij er een is”, denkt Darcy. Ze schudt haar hoofd en ze sluit haar ogen.
      ‘Je wilt niet?’ vraagt Zayn en je kunt de angst in zijn stem horen. Darcy opent haar ogen en kijkt naar hem, dan grinnikt ze zachtjes en knikt. Zayn lacht en hij neemt haar glimlach als een ja en hij trekt Darcy in een knuffel. Hij slaat zijn armen losjes om haar middel en houdt haar dicht tegen zich aan. Darcy slaat haar armen om Zayns nek en staat op haar tenen, zodat haar gezicht op dezelfde hoogte als die van hem en geeft ze hem een zachte kus op zijn wang.
      Een tijd lang ze blijven staan in dezelfde positie, maar wanneer Fred een paar keer toetert, laten ze elkaar los. Zayn kijkt naar Darcy en geeft haar een kus op haar voorhoofd.
      ‘Hier is mijn nummer, dan kun je me sms’en wanneer je wilt’, zegt Zayn en hij drukt een stukje papier in Darcy’s handen. Darcy bekijkt het voor een seconde, knikt dan en stopt het stukje papier in de zak van haar jas.
      ‘Zie je morgen bij Engels’, zegt Zayn met een glimlach en hij geeft Darcy een knipoog. Darcy grinnikt en zwaait naar hem terwijl ze kijkt hoe hij wegloopt. Als Darcy in de auto stapt, Fred kijkt haar aan met een enorme glimlach op zijn gezicht.
      ‘Dus, wie is de zwartharige jongen?’ vraagt Fred en hij start de motor van zijn auto. Darcy geeft haar broer een speelse vuiststomp tegen zijn schouder en kijkt uit het raam waar ze Zayn kan zien weglopen met zijn vriend. Als ze hen voorbij rijden, zwaait Zayn naar haar en glimlacht.

Reageer (2)

  • OpenOcean

    Aaaawh <3

    1 decennium geleden
  • LiamsFlick

    Wat een enorm leuke story!! Snel verder alsjeblieft? Ik verveel me :( xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen