Foto bij 10.

Het verbaast Darcy dat ze zich kan herinneren hoe Liam er uitziet, want ze heeft hem maar twee keer gezien. Dat was toen hij haar overeind hielp en toen hij haar naar haar klas toe bracht toen Harry tegen haar botste en toen hij haar troostte toen Harry en Zayn aan het vechten waren.
      Wanneer Darcy naar Zayn kijkt, ontmoeten zijn ogen de hare en Zayn glimlacht naar haar. Darcy kan het niet helpen, ze blijft maar staren in zijn bruine ogen. Maar wanneer Harry haar naar Zayn ziet kijken, geeft hij haar een boze blik. Darcy merkt dat Harry haar boos aankijkt, en ze kijkt snel weg van Zayns ogen.
      ‘Waarom doe je dat?’ vraagt Zayn en hij wendt zich tot een van zijn beste vrienden. Harry kijkt naar Zayn en trekt zijn wenkbrauwen op.
      ‘Wat bedoel je daarmee?’ vraagt Harry en hij doet als of hij niet weet waar Zayn het over heeft. Zayn zucht diep en kijkt met een geïrriteerde blik in zijn ogen terug naar Harry.
      ‘Wat ik bedoel is waarom je haar die vervelende blik van jou moest geven die je geeft naar mensen als je boos op hen bent’, antwoordt Zayn en hij kruist zijn armen. Harry grijnst en haalt zijn schouders op.
      ‘Ik weet het niet, ik had gewoon zin om dat te doen’, zegt Harry. Zayn voelt de woede opwellen in zijn lichaam en zijn bloed sneller door zijn aderen stromen, hij schudt zijn hoofd en kijkt dan boos naar Harry.
      ‘Hoe komt het dat je niet kunt normaal doen en vriendelijk kan zijn tegen mensen die ik misschien wel aardig vindt en waar ik misschien in staat mee ben om vrienden mee te worden?’ vraagt Zayn en hij probeert om zijn stem zachtjes te houden. Harry kijkt verbaast naar zijn vriend en schudt zijn hoofd.
      ‘Je maakt een grapje hoop ik? Dat kind is gek, Zayn. Zie je het niet? Ze praat helemaal niet. Ik bedoel, ik heb haar niet zien spreken, jij wel?’ vraagt Harry. Zayn fronst zijn wenkbrauwen, hij heeft geen rechten, geen enkele rechten om Darcy gek te noemen!
      ‘Je bent ongelooflijk, Styles. Je bent serieus gestoord! Je kent haar niet eens, en wat maakt het uit dat ze niet praat, hè?! Het betekent niet dat ze gek is, je weet niets over haar, dus stop met haar te beoordelen’, zegt Zayn en zijn lichaam trilt van woede.
      ‘Denk je echt dat ze aardig is?’ vraagt Harry. Zayn knikt en werpt een blik op Darcy voor een fractie van een seconde, hij ziet dat ze op het punt staat de kroeg te verlaten, omdat de oudere man waar ze mee is, de rekening van hun bestelling aan het betalen is.
      ‘Ja, Harry, dat doe ik. Omdat ik enige tijd met haar heb doorgebracht, de hele dag eigenlijk. Ik heb naast haar bezeten in alle klassen die we samen hadden en ook al praat ze niet, ze is grappig. Waarom kun je niet gewoon aardig zijn voor een keer, Harry? Voor een keer?’ vraagt Zayn, maar hij is niet van plan te wachten op een antwoord van Harry. Hij staat op van zijn stoel, pakt zijn jas van de stoel en loopt naar de deur, waardoor zijn vrienden, ook Harry, verbaast achterblijven.




Ya'll should watch this movie =]

Brokeback Mountain.<3


Reageer (1)

  • OpenOcean

    Pompom, gelezeen!
    En ik vind Harry still mean..

    En gtst wordt langdradig, maar toch blijf ik kijken..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen