Foto bij Ch.46 - Please stay with me

(pov Maria)
Dagen gingen voorbij. Met amper wat te eten en twee flesjes water had ik me moeten redden. De deur ging open en Mike loopt naar binnen en pakt me bij m’n arm en trekt me omhoog ‘’meekomen’’. Geschrokken keek ik hem aan ‘’waar gaan we naartoe?’’. Hij zweeg en nam me mee naar buiten. Ik kneep m’n ogen dicht tegen het velle zonlicht. ‘’je vriendje is erachter gekomen waar je bent’’. In de hoop dat we hem nog tegenkomen liep ik met Mike heen. We lopen naar de auto. Hij smijt me in auto en doet de deur op slot en stapt ook in en rijd weg.
Ik keek om me heen en zag dat we bij een meer stonden. ‘’Wat doen we hier?’’. Hij stapt uit. Ik probeer uit te stappen maar de deuren zaten op slot. Ik keek naast me en zag Andrew staan met Allyson in z’n armen. Ik stoot hard met m’n handen tegen het raam zonder succes. Hij grijnst en liep wat dichterbij met Allyson. Tranen stromen over m’n wangen heen. ‘’Waarom doe je dit?! Geef me Allyson terug’’. Allyson begon te krijsen. ‘’Nu kan ik de zorg van Allyson overnemen’’. Ik leg m’n hand tegen het raam aan en keek hem kwaad aan. ‘’Misschien als je vriendje er zich niet mee bemoeit had, was dit allemaal anders gelopen’’. ‘’je bent een klootzak! Ik had nooit een relatie met je moeten nemen!’’. Hij sloeg met z’n hand tegen het raam ‘’wat wil je nou dan?!’’. Geschrokken deins is terug.
‘’Doet het maar’’grijnst Andrew. Mike liep naar de auto. M’n hart bonkt in m’n keel ‘’’w..wat ga je doen?’’. Hij maakt m’n handen vast met een hard ruw stuk touw. Het touw schuurt over m’n polsen en deed ducktape . Mike haalt de auto van de handrem en sloeg de deurdicht en deed hem op slot.
De auto rolde naar het meer. In paniek begon ik tegen de auto aan te schoppen zonder resultaat. Het water kwam steeds dichterbij en niet veel later was hij helemaal onder. M’n ademhaling werd steeds onregelmatiger. De touw werd steeds strakker om m’n polsen.
Ik keek om me heen maar het was donker. Langzaam word alles om me heen.

(pov Joe)
‘’Maria!’’. De auto reed het water in. Mike en Andrew keken om ‘’wegwezen’’beveelt Andrew tegen Mike. Ze stappen de auto in, met Allyson en reden weg. Ik trok m’n broek en shirt uit en ren het meer in. In duik onder en zocht naar de auto. Eindelijk hadik hem gevonden.
Ik keek door het ruit en zag Maria zitten. Er zat geen beweging meer in. Ik klop op de raam om te kijken of ze nog reageerde. Weer geen reactie. Ik keek om me heen, maar veel tijd had ik niet. Snel zwom ik naar boven om adem te halen. Waarom had ze niet naar me geluisterd? Waarom hebben de anderen niet naar me geluisterd? Ik liep het meer uit en ren over het zand, op zoek naar een steen. Eindelijk had ik een grote steen gevonden. Ik duik het water weer in en probeer de raam in te slaan. Na een paar pogingen had ik hem open. Maria lag er nog levenloos bij. Snel maak ik haar polsen open. Ik zwom weer terug naar boven en nam een hap lucht en duik weer onder en maak haar mond los en druk m’n lippen op die van haar en gaf al het lucht wat er nog in m’n longen zat. Haar ogen gingen open en automatisch trok ze zich weg. Ik probeer de auto deur open te krijgen.
Na een aantal trekken bleef de deur dicht. Ik doe haar gordel los en trok haar uit de raam en zwom terug naar boven.
Buitenadem til ik haar op en loop naar een leeg grasveldje, buiten het zicht van mensen. Roerloos bleef ze liggen. Haar lichaam en haar zat onder de glasscherven. Ik druk m’n lippen op die van haar en pers lucht in haar longen. Ik druk op haar borst ‘’geef niet op, blijf leven, voor mij.. voor Allyson’’

Hoezo het word opeens vet weinig gelezen, en ik krijg geen reacties meer ;(

Reageer (1)

  • Frederique95

    ofcourse krijg je een reactie :D blijf een trouwe lezer je schrijft amazing like always x snel verder (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen