Foto bij Ch.43 - Where is she

(Pov Maria)
Hoe langer ik met Joe zit, hoe meer gevoelens ik voor hem krijg. Wat ik totaal niet mag voelen. Het voelt zo goed, maar ook zo verkeerd. Zachtjes strijkt hij met z’n vingers door m’n haar. Ik keek op. Onze ogen kruisen elkaar. Blozend keek ik weer naar de tv. ‘’Wat is er?’’vroeg hij voorzichtig. Ik schud m’n hoofd ‘’niks.. niks bijzonders’’. Winston komt eraan gelopen. Ik glimlach en neem hem op schoot. ‘’Winston mist je wel’’. Ik glimlach ‘’ik mis jullie beide’’. Waarom geef ik niet gewoon eerlijk toe? Misschien omdat het niet eerlijk tegen over Mike? Nadat de film af is gelopen haal ik Winston van m’n schoot. ‘’het spijt me dat ik zo tegen je uit viel de vorige keer’’. Hij glimlacht ‘’het geeft niet, ik had Mike niet moeten slaan’’. Ik schud m’n hoofd. ‘’zand erover’’. Ik knik en glimlach. ‘’weetje, ik liep net naar huis, en ik had zo’n aar gevoel dat ik werd achtervolgt’’. Joe keek me raar aan ‘’hoezo?’’. Ik haal m’n schouders op. ‘’nou, als er iets is, kan je me altijd waarschuwen, ik bescherm je wel’’. Ik keek hem blozend aan ‘’bedankt’’.
Ik hoorde een auto de oprit opkomen. Ik keek naar buiten en zag Mike z’n auto de oprit opkomen. Ik keek Joe geschrokken aan ‘’ga langs de achterdeur naar buiten, zodat hij je niet kan zien’’. Hij keek me vragend aan. Ik duw hem naar de achterdeur ‘’ga nou maar.. snel’’. We namen afscheid ‘’als er iets is, bellen’’. Ik knik en sloot de deur achter me. De deurbel ging. Snel liep ik erheen en deed open en glimlach ‘’hey schat’’. Hij glimlach ‘’hey’’. Hij drukt een kus op m’n lippen. ‘’wat kom jij hier doen?’’. ‘’Mag ik niet op visite komen?’’. Ik grinnik ‘’natuurlijk wel’’. We liepen naar binnen. ‘’wiens auto staat er voor de deur?’’. Ik keek naar Joe’s auto en haal m’n schouders op ‘’misschien visite van de buurman’’. Hij keek naar de auto. ‘’wil je misschien wat te drinken?’’. Hij knikt. Ik glimlach en loop naar de keuken.
Ik schenk wat drinken voor ons in. Als ik terugloop zie ik Mike nergens zitten. Verbaasd keek ik om me heen. Ik keek naar buiten en zag z’n auto nog staan. Ik hoorde wat gerommel boven. Voorzichtig loop ik naar boven. Allyson haar kamer stond op een kiertje. Ik liep naar binnen en keek in het wiegje. M’n hart stopt, Allyson lag er niet meer in. ‘’Allyson?! Mike?!’’. Ik ren de slaapkamer uit. Er werd aan m’n arm getrokken. Ik voel achterover en ik voel hoe een zakdoek tegen m’n neus werd aangedrukt. Ik begon tegen te stribbelen, daarna werd alles om me heen zwart.

Mwuahaha kort stukje, moet ik nog eentje schrijven omdat ik zo aardig ben? xd

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen