Harry Styles

Niall legde z'n overblijfsel van z'n stuk pizza op tafel, hij had beetje geknabbeld aan de zijkanten maar voor de rest was het nog zo goed als heel 'Nu zit ik echt vol!' kreunde Niall.
'Hoe kan dat?' vroeg Louis lachend.
'Oooh... Ik moet even plat liggen.' Kreunde de overvolle jongen weer. Hij boog zich naar voren, trok z'n schoenen uit en legde z'n voeten op de salontafel. Hoe sloeg z'n armen achter z'n hoofd en sloot z'n ogen.
'Niall?' Vroeg Zayn met een klein lachje.
'Wat?' 'Vind je jezelf nu aantrekkelijk?'
'Hoe bedoel je?' hij trok een wenkbrauw op.
'Er hangt veel saus aan je lip...'
Niall voelde aan z'n bovenlip en begon rood te kleuren.
Hij liep naar de keuken en enkele seconden later kwam Niall de deur weer uit met een stuk keukenrol. Eigenlijk is hij wel schattig. Vooral als hij een beetje bloost...
'Toch Harry?' ik schrok uit mijn gedachten.
'Is Harry een beetje verliefd aan het worden???' vroeg Louis met een overdreven stem. Ik keek op en ik voelde het bloed naar mijn wangen stromen.
'Ik ben helemaal niet verliefd!' riep ik naar Louis.
'Kom op, je mag heus wel verliefd zijn hoor Hazz...' zei Liam en hij keek me serieus aan. 'Nee, echt hoor!' ik pakte het overblijfsel van het pizzastuk van Niall en gooide het naar Liam.
Het kwam terecht op z'n schoot.
Hij pakte het stuk terug op en drukte het in Louis' gezicht. Uit reflex pakte hij het stuk vast aan de korst en gooide het zonder te kijken weg. Natuurlijk was ik weer de gelukkige die het stuk in z'n gezicht kreeg. 'IIEEEWWW' riep ik in koor met Louis.
Niall, die ondertussen al bijna in slaap was gevallen keek op.
'Dat stuk kon ik straks nog opeten!!' riep hij en trok een nep-boos gezicht, waarna hij het stuk keukenpapier oppakte en gooide in Louis' richting. Ik keek naar mijn vuile broek, stond op en liep in de richting van de badkamer.
'Wat ga je doen Hazz?' hoorde ik Zayn roepen.
'Even een andere broek aantrekken!' roepte ik terug
'Wacht even! Ik ga met je mee!' hoorde ik Louis nog roepen, en stopte een poosje tot Louis aan kwam lopen.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen