Mia

eindelijk de school is gedaan. IK haat de laatste les van vrijdag, wiskunde ten eerste ik haat die vak en ten tweede hij duurt altijd zolang omdat ik het haat maar ook ja omdat het vrijdag is je hebt toch ook wel zo'n gevoel.Samen met Lena mijn beste vriendin wandelen we de school uit.''OMG!!! heb jij vandaag thomas gezien''?...
jups lena is een jongens freak.en ook ja een beetje ietsie pietsie (ietsie pietsie reken ik dus voor 60%) ja hoe noem je da nu prettig gestoord.Maar ja daarom is ze dus ook mijn beste vriendin we begrijpen elkaar je weet wel.''HAllo hoor je me wel''.
''Huh? wat? sorry''.
''Hahaha het is niks ik spreek dit weekend wel''. zegt ze.
we gaven elkaar een knuffel en toen ging zij links en ik rechts.Je weet wel we stonden voor zo'n straatsplitsding ja ik ken nu niet op die naam komen.Maar eigenlijk waarom praat ik tegen mij eigen?? ik moet daar echt mee stoppen. Nu doe ik het weer en nu weer.. ''urgh''. Ik pak mijn sleutels en ga naar binnen.'' ik ben thuis!!!. geen antwoord.ze zijn waarschijnlijk ergens naartoe ofzo.Ik ga naar de keuken en pak een glas cola. Ineens gaat de telefoon af.''hallo met mia''.
''Mia,Mia ben jij dat je gelooft het nooit WIJ hebben de lotto gewonnen!!!.ik kon het niet geloven mijn leven gaat compleet veranderen.Ik hoorde kevin iets roepen en als je nog niet wist kevin was mijn broer.en ineens BAM!!! ik hoorde mama gillen en toen was het stil. mama?, MAMA?,MAMA!!!???.......

Reageer (1)

  • OSnapItzMe

    Omg :( (Ze zijn hier aan het...toeteren? met toeters, nogal logisch. maar het irriteert me MATELOOS! D: Zielige ik! Not.) Snel verder pleaaase :) xx O en verhaal: Nu al leuk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen