Foto bij 3

volgend deeltje :)
reacties plz :)
xxx

plots leek naruto te beseffen dat hij ook bij sasuke in het team zat. 'iruka sensei waarom moet zo een goede ninja als ik bij sasuke in de groep zitten?' vraagt hij arrogant. meteen krijg je een sweatdrop. 'en waarom moet ik bij kumi in het team?' roept sakura kwaad. 'naruto, teams worden opgedeeld door slechte eigenschappen met goede te combineren... sasuke had de beste punten van de klas, jij naruto had de slechtste, en voor jou sakura... jij volgt alles volgens je boek maar in sommige situaties kun je zo niet reageren, kumi heeft het goede instinct om te reageren op onverwachte situaties.' legt iruka streng uit. je kijkt iruka even aan maar gaat dan terug verder met uit het raam te staren. 'zorg gewoon dat je niet in mijn weg loopt.' je blik gaat kwaad naar sasuke. 'laat hem sasuke, zie jij maar dat je niet in mijn weg loopt anders sta ik niet in voor de gevolgen!' zeg je kwaad. heel de klas kijkt je verbaasd aan maar dat kan je niet schelen, je bent het beu dat naruto altijd onderschat word. 'waarom verdedig je deze loser kumi?' je probeert tot 10 te tellen maar bij 2 komen de woorden er al uit. 'omdat hij meer lef heeft dan jij ooit zult hebben, jij en die roze barbie zijn allebei laf en als het jullie even niet meezit geven jullie meteen op.' je weet dat het niet helemaal waar is wat je zegt maar mischien dringt het dan tot hun door. zonder nog een woord te zeggen loop je de klas uit, op weg naar het bos om je enige echte vriend te zien.

- na de middag -

je komt uit het bos uit met shadow nog steeds aan je zijde. als je op het pad komt zie je sasuke en sakura staan. je loopt naar hun toe. 'naruto gezien?' vraag je bot. ze knikken alle 2 van niet. je haalt je schouders op en loopt verder naar huis, wanneer je thuis aankomt zie je naruto daar zitten. 'wat doe jij hier?' vraag je verbaasd maar ook wat kwaad. hij kijkt je wat benauwd aan en je merkt dat hij niet stil kan zitten. 'wat is er?' vraag je met een zucht. 'heb je mischien iets tegen diarree?' vraagt hij rechtuit. je kijkt hem vies aan maar laat hem binnen. 'ik heb nog wel wat kruiden.' zeg je, je kijkt naar shadow.'kom je ook binnen?' met een wolfgrijns trippelt hij naar binnnen met zijn staart naar boven duidelijk blij dat hij nog eens uitgenodigd was om binnen te komen. 'waar is het wc?' vraagt naruto roepend. je kijkt hem geïriteerd aan. 'eerste deur links.' meteen rent hij weg. je kijkt hem even na maar gaat dan in je kasten kijken of je nog een paar kruiden hebt tegen diarree, als je ze gevonden hebt bind je ze vast met een koordje en hangt ze in een kom warm water. wanneer naruto van het wc af is heeft alles net goed getrokken. 'hier dat zou moeten helpen.' zeg je terwijl je hem de kom geeft. 'bedankt kumi.' zegt hij plots verlegen. 'ook voor daar straks in de klas.' je kijkt naar shadow die gefacineerd naar een vogel in je tuin zit te staren. 'maakt niet uit.' antwoord je simpel. 'sorry dat ik hier zo plots zat maar ik wist niet wie ik anders om hulp kon vragen.' zegt hij twijfelend. je reageerd niet maar gaat wat thee voor je zetten. 'kijk naruto, ik vind het niet erg je te helpen maar dat betekent niet dat we vrienden zijn...' je hoort zijn adem stokken. 'hoe bedoel je we zijn geen vrienden?' vraagt hij. 'ik heb maar 1 vriend en meer heb ik niet nodig.' zeg je koel. 'en wie is dat dan?' je merkt dat hij kwaad begint te worden. 'shadow is de enige vriend die ik nodig heb.' zeg je kijkend naar shadow. 'die wolf? meen je dat nu?' vraagt hij verbaasd. je kijkt naar naruto zonder enige emotie. 'een wolf kun je 100 procent vertrouwen, mensen niet.' naruto kijkt je geschokt aan. 'als je er zo over denkt...' zegt hij terwijl hij naar je deur stapt. 'kumi... ik zal je bewijzen dat ik wel te vertrouwen ben.' als hij dat gezegd heeft sluit hij de deur achter zich en zie je hem vanuit het raam weglopen. 'die knul heeft wel gelijk kumi...' je kijkt shadow aan. 'ik denk dat je er geen kwaad aan doet om hem te vertrouwen, hij lijkt me een goede knul.' gaat hij verder. als je niet antwoord grolt hij zachtjes. 'ik moet gaan kumi ik heb vandaag nog niet gejaagd en ik heb vandaag wel zin in een konijn.' zegt hij onschuldig. je opent de deur voor hem en kijkt hoe hij in het bos verdwijnd.

- next day -
je zit samen met naruto, sasuke en sakura in een klaslokaal te wachten op je nieuwe sensei. uit ongeduld heeft naruto al een baksteen tussen de deur gestoken. na gisteren hebben jullie nog geen woord tegen elkaar gezegd. plots hoor je de baksteen op iemand zijn hoofd vallen, meteen als je ziet wie het is krijg je een glimlach op je gezicht. 'kakashi senei wat een verassing.' zeg je schijnheilig. het half bedekte gezicht kijkt je aan en als dat masker niet in de weg had gezeten had je een glimkach kunnen zien. 'kumi, dat is lang geleden.' met een lach kijk je naar de man die je de eerste jaren in het dorp had opgevoed tot je oud genoeg was om voor jezelf te zorgen, de man die nog altijd voor je klaar stond als er iets was.

Reageer (1)

  • Luckey

    Ben benieuwd war Naruto van plan :D
    Snel verder :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen