Foto bij - Seven Months -

(pov Maria)
Ik werd wakker in m’n nieuwe kamer. Het was de eerste avond in m’n nieuwe huis. Eindelijk een eigen kamer zonder dat Allyson bij me ligt. Ik strek me uit en keek op de klok. Het was half 8 en ik hoorde Allyson nog niet huilen. Ik draai me nog een keer om en geen 2 minuten later hoor ik haar huilen. Ik zucht en stap het bed uit.
Ik til Allyson op en wieg haar wat heen en weer. Ik liep naar de badkamer en deed haar in bad. Ik glimlach ‘’ik hoop dat je goed hebt geslapen in je nieuwe kamer’’. Ze keek me aan ‘’ma’’. Eindelijk begon ze wat klanken te spreken. Ik glimlach ‘’nee..mama’’. Ze keek me aan.
Ik haal haar weer uit bad en liep terug naar haar slaapkamer en leg haar op de commode en kleed haar aan.
Samen lopen we terug naar beneden. Ik zet haar in de box en smeer haar een broodje. Ik zet haar op schoot en gaf haar een broodje ‘’zo, mama moet zo werken dus mag je naar oma toe’’. Ik gaf haar, haar broodje en haar drinken. Daarna zet ik haar terug in de box en pak haar tas met de spullen die ze nodig zal hebben.
Ik pak de kinderwagen en zet haar erin en liep naar m’n ouders toe, wat ongeveer een kwartier lopen was. Ik bel aan. M’n moeder deed open en glimlacht ‘’hey, hoe ging het gisteravond?’’. Ik knik ‘’prima, Allyson is vannacht nog niet wakker geweest’’. Ze tilt haar eruit ‘’wat een grote meid’’. Allyson begon te lachen. Ik glimlach ‘’ik moet gaan, wees jij een beetje aardig voor oma?’’. Ik gaf m’n moeder de tas met spullen ‘’hier zit alles in wat ze voor vandaag nodig heeft’’. Ze knikt ‘’is goed schat’’.

(pov Joe)
Ik struinde wat door het winkelcentrum heen. Opeens zag ik Mike lopen. Ik probeerde hem stiekem te volgen.
Zachtjes sluip ik achter hem aan. Zonder succes. M’n mobiel ging af. Geschrokken pak ik hem. Het was al te laat. Mike draait zich om. Ik keek hem aan. Hij liep m’n kant op ‘’Waarom achtervolg je mij?’’vroeg hij boos. Ik keek hem uitdagend aan ‘’Waarom bedrieg jij Maria?’’. Hij lacht bespottelijk ‘’Ik? Ik bedrieg haar niet’’. Ik trok een wenkbrauw ‘’alsjeblieft, alsof dat van gister niks was met dat meisje’’
Hij kwam dichterbij ‘’luister mannetje, je haalt je neus maar uit mijn zaken, anders kan het heel lelijk lopen’’. Ik keek hem aan ‘’en anders?’’. Hij grijnst ‘’daar kom je snel genoeg achter’’. Hij liep weg. Ik bleef een paar seconden staan maar liep weer verder.
Fans kwamen opduiken gevolgd door paparazzi. Ik zucht en probeerde zo neutraal mogelijk te lopen. Ik liep voorbij de winkel waar Maria werkt. Ik keek door het raam. Ze keek me kort aan en wend haar blik af.
Ze heeft gelijk, ik ben haar geen blik waardig.
Ik reed door naar Nick en Rieneke. Rieneke deed open en liet me binnen ‘’is het gelukt?’’. Ik schud m’n hoofd ‘’ik wil dat jullie me helpen’’. Nick keek me aan ‘’waarmee?’’. ‘’Zoek uit wie Mike is, en wat hij doet’’. Nick en Rieneke keken elkaar ‘’Joe doe niet zo belachelijk, ik ga je hierbij niet helpen’’zei Nick. Ik keek hem aan ‘’waarom niet? Hij is niet te vertrouwen!’’. ‘’Je draait door, misschien is het handiger om eens wat minder te gaan bemoeien met Maria’’.
Ben ik de enige die door heeft dat Mike fout is?

Extra hoofdstukje ;D

Reageer (3)

  • JessyJonas

    Oehh spannend!!
    Snel verder!!<333(Y)

    1 decennium geleden
  • Frederique95

    Snel verder arggghh dit is spannend xD (flower)

    1 decennium geleden
  • MNMemories

    Nee, hoor Joe! Ik merk ook dat Mike fout is.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen