Foto bij Ch.41 - Suprise!

(pov Maria)
Ik sloeg de deur dicht en leun met m’n rug tegen de deur en zucht. Ik sloot m’n ogen en zak door m’n knieën. Eindelijk heb ik m’n hart opgelucht. Ik stond op en liep terug naar de woonkamer en ga bij Allyson zitten. Ik zet de tv aan en neem Allyson op schoot.
Even later ging m’n telefoon. ‘’Hey’’. ‘’hey met Danielle’’. ‘’hey’’. Even bleef het stil aan de lijn ‘’ik heb over vanmiddag gehoord van Joe’’. Ik zucht ‘’maak het alsjeblieft niet makkelijk voor Joe, Mike zou zoiets nooit doen’’. ‘’Ik weet ook niet wat ik moet geloven, hij is altijd zo aardig’’. ‘’Eindelijk iemand die mij begrijpt’’zucht ik. ‘’zal ik even langskomen? Gewoon, een meidenavond’’. Ik glimlach ‘’jah, dat zou fijn zijn’’.
-dieavond-
Danielle kwam die avond. Ik bracht Allyson naar bed. Danielle hield een paar dvd’s omhoog ‘’we vermaken ons wel, ik heb maskertjes mee, ijs en dvd’s’’. Ik glimlach ‘’je bent geweldig’’. We gingen zitten en deden bij elkaar de maskers op. ‘’Joe bedoelde het alleen maar goed hea, van gisteravond’’begon Danielle voorzichtig. Ik zucht ‘’Waarom deed hij het? Misschien zag hij het verkeerd’’. Ze haalt haar schouders op ‘’ik weet niet wat ik zou moeten geloven’’.
Ik stop de dvd in de dvd speler. We nestelen ons op de bank. ‘’trouwens, het huis is prachtig geworden’’. Ik glimlach ‘’ik voel me echt thuis’’.
Danielle mobiel ging af. ‘’Joe’’. Ik keek haar raar aan ‘’waarom belt Joe jou?’’. Ze haalt haar schouders op en neemt op ‘’Hallo? Ja.. nee..ik weet niet of ze het je wil vergeven’’met die woorden keek ze me aan. Ik schud m’n hoofd. Ze zucht ‘’sorry Joe, ze kan het je niet vergeven’’. Ze kletsen nog even door en even later hing ze op. ‘’waarom geeft hij gewoon niet op’’zucht ik. ‘’Hij geeft om je, hij heeft het beste met je voor’’. ‘’nou, dan had hij met Mike moeten praten inplaats van inelkaar slaan’’.
‘’Laten we het vergeten, en nog een dvd kijken, en heel veel ijs eten’’glimlacht Danielle. Ik glimlach en knik ‘’goed plan’’.

(pov Mike)
Ik stop m’n mobiel terug in m’n jaszak en liep naar het politiebureau. Ik werd gecontroleerd of ik spullen bij me had. Ik haal m’n zakken leeg en leg alles op de ijzeren tafel. De politie leid me naar een hal waar mensen met hun familielid of vriend kon praten door een glas en telefoon.
Ik ging zitten en zie de deur open gaan. Andrew liep naar binnen. Onze ogen kruisden. Hij begon te grijnzen en nam plaats tegenover me. ‘’Hoe gaat het?’’vroeg ik kort. Hij knikt ‘’goed, hoe gaat het met Maria’’. Ik knik ‘’goed’’. Hij keek om zich heen en boog wat voorover ‘’je weet wat we hebben afgesproken?’’vroeg hij. Ik knik ‘’natuurlijk’’. Hij grijnst ‘’zorg dat Maria verdwijn, en neem de zorg van Allyson over’’fluisterd hij. ‘’Joe maakt het wel een stuk moeilijker’’. Hij gromde wat ‘’hij zit altijd in de weg’’.
Na wat te hebben gepraat met Andrew was het tijd om te gaan. De agent stond achter hem. Hij stond op. Onze blikken kruisden zich nog een keer voordat hij de kamer verliet.
Ik verliet het politiebureau en liep door de guren straten. Ik liep naar m’n appartement en keek achter me of ik werd gevolgd. Ik deed de deur achter me dicht en liep naar de woonkamer en plof neer op de bank.

Muwhahaha Andrew is back ;D
Die zagen jullie niet aankomen hea? ;D I’m gooodd

Reageer (3)

  • Frederique95

    OMG die zag ik echt niet aankomen :o

    spannend snel verder (flower)

    1 decennium geleden
  • MissJojo

    Neee! Dat mag niet! Joe power!

    1 decennium geleden
  • lisanneappie

    Neeee!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen