Foto bij Ch.40 - Fix a heart

(pov Maria)
De volgende ochtend ging Mike al vroeg weg omdat hij naar z’n werk moest. Het was de dag dat ik naar m’n nieuwe huis verhuis. M’n vader wou me helpen met alle spullen te verhuizen. Ik loop naar beneden. ‘’wanneer wil je beginnen?’’. Ik haal m’n schouders op ‘’zo vroeg mogelijk?’’vroeg ik. M’n vader knikt ‘’we beginnen over een halfuurtje’’. Ik knik en begon met ontbijten.
Nadat alle koffers in de auto zat zet ik Allyson in de maxicosi en zet haar vast in de auto. Samen met m’n ouders rijd ik naar m’n nieuwe huis.
Wanneer we er waren pak ik Allyson uit de auto en loop het nieuwe huis binnen. ‘’Nou Allys.. een nieuwe begin’’. Ik zet Allyson op de grond en help m’n vader om alle koffers te pakken. Ik breng de kleren naar boven en begin uit te pakken. ‘’Zal ik de box maar in de woonkamer installeren?’’vroeg m’n vader. ‘’Ja’’. Even later was alles uitgepakt. Ik liep naar beneden en zag dat de box stond. ‘’willen jullie wat te drinken?’’vroeg ik nadat we klaar waren. Ze schudden hun hoofd ‘’geniet jij maar van je nieuwe huis, wij komen morgen nog wel even langs’’. Ik glimlach en gaf hun een knuffel ‘’bedankt.. voor alles’’. M’n moeder glimlacht ‘’als er iets is, bel je maar’’. Ik knik en loop met hen mee naar de voordeur. Ik deed het voor hen open.
Ik zwaai samen met Allyson m’n ouders uit. Nadat ze de straat uitreden zet ik Allyson in de box. Ik keek in het rond en zucht ‘’nou Allys, zullen we het hier redden denk je?’’. Er moeten nog kleine aanpassing verricht worden.

(Pov Joe)
Ik keek op de klok en zag dat Maria nu waarschijnlijk al in haar nieuwe huis zat. Ik stap in de auto en reed haar kant op. Ik tikte met m’n vingers tegen het stuur. Zou ze me geloven?.
Ik stap uit de auto en loop naar de voordeur en bel aan. Even later deed Maria open. ‘’wat kom je hier doen?’’vroeg ze. ‘’Mike is zeker al bij je geweest’’. Ze knikt. Ik zucht ‘’mag ik mijn verhaal doen?’’. Ze keek me aan en zucht ‘’prima’’. ‘’Ik zag Mike met een ander meisje zoenen, en.. ik weet niet of het de alcohol was maar er raasde woede door m’n lichaam. ‘’Mike zou me nooit bedriegen!’’zei Maria boos. Ik keek haar aan ‘’waarom geloof je me niet?’’. ‘’Omdat je gewoon Mike zwart wil maken! En ik kan je een ding zeggen, dat gaat je niet lukken, ik hou van hem!’’. ‘’Maar hij niet van jou! Hij gebruikt je alleen!’’. Ze zucht en wou de deur dichtdoen. Ik hield hem met m’n voet zitten ‘’Maria alsjeblieft, ik wil je een gebroken hart besparen’’. ‘’te laat Joe.. hij was al gebroken nadat jij het uit had gemaakt, Mike wil hem alleen lijmen’’. Ik keek gebroken naar de grond en had spijt. Ik haal m’n voet weg. ‘’dag Joe’’. Ze deed de deur voor m’n neus dicht. Ik slof terug naar de auto en stap in.
Een diepe zucht verliet m’n mond. Wat heb ik gedaan? Met m’n handen kneep ik harder in het stuur. Ik stak de sleutel in het contact en gaf gas en rij weg. Ze had gelijk, ik had haar hart gebroken.

Reageer (3)

  • Frederique95

    snel verder love it (flower)

    1 decennium geleden
  • JessyJonas

    Goed geschreven!!
    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • MissJojo

    Dat besef komt wel echt laat haha. Goed geschreven meis!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen