Foto bij Hoofdstuk 1.0

De maandenlange auditierondes waren eindelijk voorbij voor de vijf wereldberoemde jongens en de rust was eindelijk teruggekeerd in de ITV 2 studios. De hallen waren doodstil, op een schoonmaakkar na die op rustig tempo door de gangen reed, maar het gegil van de afgelopen maanden klonk nog steeds luid en duidelijk in de oren van de vijf jongens. Het leek tenminste zo vanbinnen, maar van buiten was alles anders.
      Achter de gesloten deuren van de X Factor studios stonden duizenden gillende meisjes te wachten tot één van hun idolen eindelijk had besloten de studios te verlaten. Werkelijk alles hadden ze ontdekt. Achteringangen waren gevuld met de overbekende One Direction muziek gezongen door hondeden tienermeisjes, terwijl de deur van de hoofdingang geblokkeerd werd door geobsedeerde fans die zich door de bewaking heen wilden duwen. Het was overduidelijk geweest voor de fans op Twitter dat One Direction zich ook vandaag in de studio’s bevond, iets waar ze ongelooflijk teleurgesteld in waren.
      Ondertussen kwam buiten met piepende bandensporen een knalgele taxi aanrijden, waarna de passagier Louis Tomlinson snel zijn capuchon over zijn hoofd heen trok. Zijn donkerbruine lokken kwamen nog lichtelijk onder zijn Jack Wills sweater vandaan, waardoor zijn aandacht die van alle meisjes voor de studio’s trok.
‘’Oh nee, niet weer,’’ gromde de jongen uit Doncaster en duwde zich voort door de menigte heen. Het getrek aan zijn donkerroze tot paarse trui maakte het er niet al te beter op, aangezien hij Harry’s trui maar even uit zijn kast had getrokken voordat hij wegging uit het kleine appartementje in Londen. Nadat hij zich door de hallen van de studio’s had gesneld, opende hij één van de deuren in de hal die grensde aan de aankomsthal.
      ‘’Sorry dat ik te laat ben,’’ gromde Louis die ongelukkig de rode deur achter zich sloot en het kantoor van Simon inliep. De jongens hadden toestemming het te gebruiken, zolang ze het netjes achterlieten, maar aan de staat van het kantoor te zien was het ze in 5 minuten nog niet gelukt.
      Liam draaide rondjes op de bureaustoel van Simon terwijl hij probeerde gummibeertjes in zijn mond te gooien, maar zijn vriend Zayn lag juist languit op het bankje dat in het midden van de kamer stond. Niall en Harry hadden op dit moment een onderlinge discussie over iets dat niemand voor de rest echt interesseerde.
      ‘’Jullie zijn ook echt de grootste kleuters die ik ooit heb gezien,’’ mopperde Louis voordat hij Zayn’s benen van de bank afschoof en naast hem plaatsnam op de witte lederen bank. Ondertussen was Liam nog goed op zijn stoel gaan zitten, terwijl hij geamuseerd keek naar Niall en Harry die ondertussen op de grond lagen in hun vechtpartij. Het leek alsof Niall het ging winnen, totdat Harry op zijn rug kroop.
      ‘’Je hebt geen kans meer, little leprechaun. Ik ben de koning van Haribo,’’gilde Harry terwijl hij toen hij opsprong van Niall’s rug als een gillende Tarzan door het kantoor liep.
      ‘’Jongens!’’ schreeuwde Louis plotseling door het kantoor heen. Niall krabbelde overeind van de grond en plotseling kon je een speld horen vallen in het kantoor van zo’n 15 bij 15 meter. ‘’We zijn hier om een reden. Laten we nou gewoon beginnen met bespreken wat de bedoeling is van het bootcamp, want over twee dagen zitten hier al weer honderd gillende meisjes die jullie haren uit proberen te trekken.’’
      Niall rolde met zijn ogen en nam demonstratief plaats op Liam’s schoot. Ook Zayn was ondertussen weer rechtop gaan zitten, waarna Harry tussenbeide kroop en Louis een aai over zijn bol gaf.
      ‘’Vertel maar wat je wil overleggen dan, my lovely boobear.’’ Louis liet een zachte grom over zijn lippen vallen en boog voorover om zijn ellebogen op zijn bovenbenen te laten steunen.
      ‘’Laten we maar beginnen met de zanggroepen. Ik bedoel, we hebben nu alle deelnemers dus er moeten groepjes gemaakt worden die uitdagend kunnen zijn voor de show. We moeten toch kijkers blijven houden.’’
      ‘’Als je zo graag kijkers wil, moet je daar naakt op dat podium gaan staan, Lou,’’ viel Niall hem in de rede en wiebelde overdreven met zijn wenkbrauwen terwijl hij met een plukje van Liam’s haar speelde. De opmerking overdonderde Louis als wat en Harry kon het niet laten om een grinnik door de kamer te laten schallen. Het was wel overduidelijk dat Harry de meest seksistische van de groep jongens was en Niall kon zich dan ook wel voorstellen dat hij er totaal geen moeite mee had om Louis naakt op het X Factor podium te zien staan.
      ‘’Vergeet het maar, Horan. En jij trouwens ook Styles, haal snel maar die grijns van je gezicht, of ik sla hem er wel af.’’ Het was overduidelijk aan Louis’ stem te horen dat hij niet in de stemming was in het gesprek met de jongens. Er was iets wat hem duidelijk dwars zat en daarom keek Zayn hem ook met vragende blik aan. Vluchtig schudde Louis zijn hoofd en probeerde het gesprek te hervatten, maar niet voordat hij met een doordringende blik Harry aankeek.

Reageer (5)

  • irwin

    Like it <3

    1 decennium geleden
  • MaritMalik

    Aaah snel verder! xo(flower)

    1 decennium geleden
  • justemexxx

    snel verder

    1 decennium geleden
  • HarrysWife

    oelala, heeeeeel snel verder please!!

    1 decennium geleden
  • Azalic

    Oeeeh I love it <3 snel derest open zetten ik weet dat er meer is

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen