Foto bij Ch.39 - Betray

(pov Kevin)
Ik zag Joe vechten met Mike. Ik liep naar hem toe. Mensen stonden om hen heen. Ik duwde sommige mensen weg en liep naar ze toe ‘’Joe doe normaal!’’. Hij keek me aan ‘’weet je wel wat hij doet?!’’. Mike liep weg. Joe wou achter hem aan maar snel houd ik hem tegen ‘’niet doen, hij is het niet waard’’. Hij balt z’n vuisten. Ik wenk Nick en loop naar de uitgang en laat hem buiten afkoelen. ‘’Wat deed je nou?’’vroeg ik toen hij eindelijk was afgekoeld. Hij zucht ‘’ik zag hem zoenen.. met een ander’’. ‘’daarom hoef je hem niet te slaan, maar moet je het Maria vertellen’’. Hij zucht en knikt ‘’ik vertel het haar morgen wel’’. Ik knik en loop samen met Nick en Joe naar de auto. We stappen in en ik rijd eerst naar Joe’s huis. Nadat ik Joe thuis heb afgezet rij ik samen met Nick naar huis.
Als we thuis zijn loop ik naar Danielle en geef haar een kus ‘’jullie zijn vroeg thuis’’glimlacht ze. Ik plof met een diepe zucht op de bank ‘’jah, Joe had een gevecht’’. Ze keek me raar aan ‘’met wie?’’. ‘’Mike, hij zag hem zoenen met een ander meisje’’. Ze schud haar hoofd ‘’en nu?’’. Ik haal m’n schouders op ‘’ik heb m thuisgebracht, dus ik denk dat t wel goed komt, hij gaat het morgen vertellen tegen Maria’’. Ze knikt. Ik trek haar op schoot ‘’en hoe is jullie meidenavond verlopen?’’. ‘’t was heel gezellig’’glimlacht Rieneke die tegen Nick aan ging zitten. ‘’maar wel te kort’’. Ik grinnik ‘’sorry’’.
Nick en Rieneke gingen weer terug naar huis. Danielle begon met m’n vingers te spelen ‘’Joe geeft echt om Maria’’. Ik knik en druk een kus op haar schouders ‘’maar wat moeten we eraan doen?’’. Ze haalt haar schouders op ‘’misschien moeten ze het gewoon zelf doen, we geven al genoeg duwtjes in de goede richting maar ze happen niet toe’’. Ik sloeg m’n armen stevig om haar heen ‘’misschien heb je gelijk, ze moeten het nu zelf oplossen’’.

(pov Maria)
Ik lag net knus in bed als de deurbel ging. Ik hoor m’n vader mompelen en liep naar de deur. Stil luisterde ik mee wie er aan de deur stond. ‘’Is Maria er?’’vroeg een bekende stem. Waarschijnlijk Mike. Ik ging rechtzitten en loop voorzichtig naar beneden. M’n vader mompelt wat ‘’je hebt visite’’. Hij loopt langs me terug naar boven. Ik keek naar Mike die een blauw oog had. ‘’Wat is er met je gebeurd?’’vroeg ik verontwaardigd. Hij zucht ‘’Joe..’’. Ik keek hem met grote ogen aan ‘’waarom?’’. Hij haalt z’n schouders op ‘’hij spoort niet’’. Zachtjes strijk ik met m’n vinger over z’n blauwe plek ‘’kom maar’’. We lopen samen naar de woonkamer. Ik liet hem op de bank zitten en pak een ijszak en druk het voorzichtig tegen z’n oog aan.
Ik zucht en keek naar hem. ‘’wil je hier vanavond slapen?’’. Hij knikt.
Nadat we even beneden hebben gezeten lopen we naar boven. Voorzichtig maak ik de slaapkamer deur open. We stapten voorzichtig in bed zonder Allyson wakker te maken. Zachtjes streelt hij met z’n vingers over m’n arm. Ik glimlach en nestel me dicht tegen hem aan en leg m’n hoofd tegen z’n borstkas.
‘’I love you’’glimlacht hij en druk een kus in m’n haren. Ik glimlach verliefd ‘’Love you too’’.

Reageer (3)

  • Frederique95

    snel verder

    1 decennium geleden
  • JessyJonas

    Snel verder!! <333

    1 decennium geleden
  • MNMemories

    Ik haat players zoals Mike, doe mij maar liever Joe. Haha, sws Joe!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen