Foto bij Ch.38 - In the club

(pov Maria)
De volgende paar dagen begon het huisje op een echt huisje te lijken. Er mistte nog wat spullen, maar dat kwam vast wel goed. Tevreden keek ik rond in het huisje. Allyson kamer zag er prachtig uit. Een beige wiegje met een licht roze gordijntje ervoor. De kasten waren oud wit en de muren oud roze met beige. Tevreden gingen m'n ogen over de spullen heen. Allyson zat beneden in de box. Ik liep naar beneden ''nou Allys, zullen we de laatste spullen bij opa en oma weghalen? dan kunnen we hier vanaf morgen hier wonen''. Ze keek me aan en ging verder spelen. Mike is nog helemaal niet langs geweest. Ik zucht en doe Allyson in de maxicosi en neem haar mee terug naar huis.
''Hoe was het in het nieuwe huis?''vroeg m'n moeder. Ik glimlach ''het ziet er fantastisch uit''. Ze glimlacht ''en heb je al zin om daar in te gaan wonen?''. Ik knik en zet Allyson in de box. ''anders kom je morgen ook even kijken''. Ze knikt en aait Allyson over haar bolletje ''ik zal jullie hier wel missen in huis''. ''we komen zovaak mogelijk langs''glimlach ik. ''en als je ooit een oppas voor Allyson nodig bent''. Ik knik ''natuurlijk''. Ze glimlacht en strijkt met haar hand over mijn wang. ''we gaan onze spullen inpakken hoor''glimlach ik en nam Allyson mee naar boven. Er stonden al wat koffers waar ik alle kleren in kon doen. Ik zet Allyson op de grond en begon alles in te pakken. Nadat ik mijn kleren had ingepakt pa ik Allyson haar kleren in. Ondertussen begon Allyson aan de kasten te trekken. Ik trok haar daar weg en leg haar in de box.

(pov Joe)
Het was nogal eenzaam in huis. Er werd aan de deur gebeld. Ik deed open en zag Kevin en Nick staan. ''hey''glimlach ik. ''zin om vanavond te stappen?''. Ik grijns ''natuurlijk waar zijn de meiden?'' ''ze hadden een meidenavond''. Ik trek m'n jas aan ''Maria erook bij?''. Pas dan besefte ik wat ik zei en herstelde me meteen ''niet dat het me wat boeit ofzo''. Kevin en Nick keken elkaar grijnzend aan.
Als we in de club zijn keken we in het rond. Het was druk en er liepen mensen tegen ons aan. ''Kevin jij bent de bob''grijnst Nick. ''prima''. We liepen naar de bar en bestelde wat te drinken en lopen de dansvloer op.
Na een paar drankjes was ik al behoorlijk aangeschoten. Ik keek naar wat meisjes en knipoog naar ze. ''hoe vind jij t dat Maria op zichzelf gaat wonen?''vroeg Nick. ''nou, leuk toch?''. Hij knik en besteld nog een drankje. M'n ogen vielen op Mike die met een ander meisje aan het dansen was. Ik tik Kevin aan die m'n blik volgde. Ik zag hoe hij haar begon te zoenen. Ik stond op en loop naar hem toe. ''wat ben jij aan het doen?!''vroeg ik kwaad. Hij keek dronken aan ''rot op''. Ik duw hem weg. HIj kwam dichterbij ''wat had je?!''vroeg hij boos. Ik balde een vuist en sloeg tegen z'n oog. Niemand verdient zo iemand, en zeker Maria niet.

aaw is Joe niet aardig? ;D

Reageer (2)

  • JessyJonas

    Oeh spannend!!
    Snel verder!!<333

    1 decennium geleden
  • Frederique95

    snel verder bad boy Joe i like it ;P

    (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen