Foto bij 4.  Harry / Lize

Harry
Ze knikken ja en ik stuur een berichtje naar Lize:

Hebben jullie vanavond iets te doen?
Het antwoord volgt enkele seconden later:
Nee, voorwat moet je dat weten?

Willen jullie vanavond iets met ons gaan doen?

Ja graag. Waar spreken we af?
Zeg jij maar een plaats en uur.
Om 18uur aan starbuks?
Ja is goed tot dan.
‘dat is geregeld’ zeg ik tegen de jongens. ‘om 18 uur bij starbuks.’
’Dan mogen we ons eerst wel haasten want we moeten nog naar een interview!’ Roept Niall plots. Wee haasten ons naar het interview dat waarschijnlijk super saai gaat zijn.

Lize

Harry zijn neus begint te bloeden en ik zeg hem wat hij moet doen. Eigenlijk ben ik wel opgelucht dat hij luistert want jongens met zo een groot ego luisteren meestal niet naar ‘gewone’ mensen(niet dat ik gewoon ben hoor. Ik ben super gestoord en kan me op sommige momenten totaal niet serieus houden.). na een tijdje haal ik zijn handen weg om te kijken of het nog bloed en gelukkig is het gestopt. Hij blijft me maar aanstaren dus ga ik vlug op mijn plaats zitten. Hij geeft me zijn gsm en als ik op het scherm kijk zie ik dat er nieuw contact opstaat. Ik kijk hem verbaasd aan en dan zet ik toch mijn nummer in zijn gsm. Hij stuurt mee een sms zodat ik zijn nummer ook heb. Na een tijdje worden we weggestuurd en vertrekken we naar huis. Als we onderweg naar mijn huis zijn krijg ik een sms.
Hebben jullie vanavond iets te doen?
ik antwoord:
Nee, voorwat moet je dat weten?
Willen jullie vanavond iets met ons gaan doen?
Ja graag. Waar spreken we af?
Zeg jij maar een plaats en uur.
Om 18uur aan starbuks?
Ja is goed tot dan.
‘Yes Yes Yes!’ gil ik terwijl de anderen me verbaasd aankijken. ‘jullie moeten om 18uur aan starbuks zijn want we hebben afgesproken met 1D!!’ ze kijken me verbaasd aan en krijgen dan een kei grote big smile op hun gezicht. ‘euh Lize, we moeten je wat vertellen. We denken dat Harry verliefd op je is.' Zegt Lotte kei serieus. ‘hij staarde de hele tijd naar je hij gehoorzaamde je hij staarde weer en daarna vroeg hij om je gsm nummer .’ zei Claire. ‘Hij staart naar ieder meisje’ zeg ik. ‘maar niet met een verliefde blik.’ Zegt Yani. ‘Oke zeg en denk wat je wilt maar ik geloof het niet hoor. Zeg nu zelf: iemand die elk meisje kan krijgen dat hij wil gaat toch niet op mij verliefd worden.’’laat ook maar.’ Zegt Louize.

Reageer (1)

  • RinStarz

    Hihi :P zo kei droog Nee,voorwat moet je dat weten?
    :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen